Aktorė L. Bražinskaitė: man patinka stiprūs, charakteringi vaidmenys | Diena.lt

AKTORĖ L. BRAŽINSKAITĖ: MAN PATINKA STIPRŪS, CHARAKTERINGI VAIDMENYS

  • 0

„Per savo aktorinę karjerą esu turėjusi pačių įvairiausių vaidmenų – nuo pasakų herojės Undinėlės komiškame seriale ar susikausčiusios merginos filme „Kas nori nužudyti Mią?“ iki kur kas ryškesnių personažų – pavyzdžiui, palaidą gyvenimo būdą gyvenančios moteriškės seriale „Vyno kelias“ arba agresyvios ir įtakingos damos rolės daugiaserijiniame švedų filme „Maskvos tranzitas“. O mano kurta politikė, Seimo narė, intrigų meistrė Raimonda Savickienė veikė ir seriale „Prakeikti“, – pasakojo aktorė Lina Bražinskaitė.

Lina prisipažįsta, kad myli visus savo vaidmenis, tačiau pastebi, kad pastaruoju metu dažniau tenka vaidinti būtent tokias stiprias, įtakingas, impozantiškas moteris kaip ponia Raimonda.

„Iš tiesų toks charakteris, kuris tiesiog neatsiejamas nuo galingų automobilių, pavojingų motociklų, brangių kailinių apdarų ir „ledinio“ grožio pastaruoju metu man yra artimiausias, o ir energetiškai man labai tinka ir patinka stiprūs, charakteringi vaidmenys“, – patikino pašnekovė.

Anot jos, nūdienos aktualijos, virusas ir karantinas jaukia daugelio planus, stabdo darbus. Ne išimtis ir šou bei kino industrija.

„Serialas „Prakeikti“ yra labai mėgstamas žiūrovų, tad, nieko keisto, kad nekantriai laukiamas ir naujasis jo sezonas – su šviežiausiomis intrigomis, paslaptimis ir pamiltais aktoriais. Kas žino, galbūt kažkada ir mano ponia Raimonda vėl įsiverš su visais vėjais bei trenksmais“, – šypsosi L. Bražinskaitė.

Ankstesniame sezone audringai rutuliojosi jos skyrybų drama ir santykiai su šešėlinio verslo bei kriminalinio pasaulio autoritetais.

„Labai pasiilgau savo vaidmens ir kameros, – neslepia Lina. – Pajutau, kad net fotografuodamasi kailinius apdarus siuvančių draugų kompanijai įsijaučiau į ryžtingos, veržlios ir impozantiškos herojės rolę“.

GALERIJA

  • Aktorė L. Bražinskaitė: man patinka stiprūs, charakteringi vaidmenys
  • Aktorė L. Bražinskaitė: man patinka stiprūs, charakteringi vaidmenys
Rūtos Andre, Vytauto Pilkausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS