Aktorė T. Vaškevičiūtė pasidalijo džiugia žinia: su mylimuoju laukia šeimos pagausėjimo | Diena.lt

AKTORĖ T. VAŠKEVIČIŪTĖ PASIDALIJO DŽIUGIA ŽINIA: SU MYLIMUOJU LAUKIA ŠEIMOS PAGAUSĖJIMO

Šį šeštadienį LNK televizijos eteryje įvyks kasmetine tradicija tapę nacionaliniai technikos apdovanojimai „Tech Top 2023, kuriuose bus paskelbta visuotinu balsavimu ir ekspertų komisijos išrinkta geriausia technika 36-iose nominacijų kategorijose.

Kiekvienais metais apdovanojimus prodiusuojantys kūrybos namai ELITAZ šiemet pasiruošę nustebinti nauju ir netikėtu formatu, kuris pakvies žiūrovus leistis į komišką apdovanojimų detektyvą.

Į kibernetinio nusikaltimo aiškinimąsi leisis būrys žinomų kino aktorių, muzikos žvaigždžių ir pramogų pasaulio veidų, tarp kurių aktoriai Mindaugas Papinigis, Ainis Storpirštis, Ramūnas Cicėnas, nuomonės formuotojai Rolandas Mackevičius, Mantas Stonkus, Indrė Kavaliauskaitė, Naglis Bierancas, Robertas Kalinkinas, atlikėjai Evgenya Redko, Remis Retro, Anyanya ir daugelis kitų žinomų veidų.

Jaučiuosi laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu išgyventi šią nuostabią patirtį.

Pirmą kartą žiūrovai turės galimybę išvysti ir į naują vaikinų grupę susijungusius ir muzikinį pasirodymą ant scenos sukursiančius Rolandą Mackevičių, Mantą Stonkų ir Naglį Bierancą.

Tuo metu vienas pagrindinių – dirbtinio intelekto – vaidmenų filme atiteko žinomai kino aktorei Tomai Vaškevičiūtei, kuri filmavimo metu pasidalijo ir netikėta, tačiau itin džiugia žinia – ji su mylimuoju laukia šeimos pagausėjimo.

„Jaučiuosi laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu išgyventi šią nuostabią patirtį. Niekada nežinojau, kad tai tikrai įvyks mano gyvenime, bet gyvenimas nepaliauja manęs stebinti. Tai tikrai yra viena didžiausių avantiūrų, į kurią leidžiuosi, ir labai stengsiuosi būti geriausia mama. Nors kurį laiką šį džiaugsmą norėjosi tyliai pasilaikyti tik sau, darbų gausoje tokios žinios nuslėpti jau nebepavyksta, tad pagaliau šiuo džiaugsmu galiu pasidalinti garsiai su visais“, – nauju gyvenimo etapu džiaugėsi aktorė T. Vaškevičiūtė.

Juoko kupiname ir dirbtinio intelekto įkvėptame detektyve bus paskelbti ir technikos geriausieji aštuoniose didžiosiose kategorijose, tarp kurių ir itin laukiama – Lietuvos technikos pasiekimo kategorija.

Apdovanojimai įvyks šį šeštadienio vakarą, 21.20 val., per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

>>>>Salininkui

O mano grozio etalono ji neatitinka.Toli graziu. Tokie putlus veidai auksto intelekto nerodo. Eiline merga ir tiek.Ir dar del to gyrimosi kad laukiasi tai nei sis nei tas.Su sugyventiniu? O gal vedusiu?Kam cia idomu kad tu laukiesi? Kauno diena tai kaip akuserinis punktas.Surasykite visas kurios laukiasi.

Šalininkas

Kone idealių veido bruožų, moteriškumo etalonas, grožio ir patrauklumo etalonas, puošiantis Lietuvą. Žiūriu į jos dailų veidelį, žaviuosi, gėriuosi, mėgaujuosi, tiesiog spoksau. Meno kūrinys.Negaliu.

Lola

Skaitau ir netikiu kokie šlykštūs žmonės.Kokie komentarai baisūs.Tikri lietuviai,kuo daugiau sudrožti,įžeisti,papeminti žmogų.Ar jus kaso su kuo ji to vaikelio laukiasi.Sovietinio požiūrio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS