Aktorei V. Hudgens už nevietoje išraižytą širdelę gresia nemalonumai | Diena.lt

AKTOREI V. HUDGENS UŽ NEVIETOJE IŠRAIŽYTĄ ŠIRDELĘ GRESIA NEMALONUMAI

  • 0

Aktorei Vanessai Hudgens (Vanesai Hadžens) ir jos vaikinui Austinui Butleriui (Ostinui Batleriui) gresia didžiulė bauda už įtariamą įstatymų pažeidimą – saugomos uolos sudarkymą Arizonoje.

„Laukinių atostogų“ (Spring Breakers) žvaigždė ir jos mylimasis Valentino dienos savaitgalį praleido Sedonoje. Po jo Vanessa socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką iš apsilankymo prie Raudonosios uolos, ant kurios balandėliai išraižė širdelę su savo vardais.

„Laimingos Valentino dienos, meškučiai“, – parašė Vanesa prie jos.

Tačiau pasirodo, kad dėl šios nuotraukos ji gali turėti problemų su Raudonios uolos apygardos girininkija, kadangi, pareigūnų nuomone, sudarkyta uola yra Kokonino nacionaliniame parke, praneša TMZ.com.

Federaliniai įstatymai draudžia „gadinti gamtos objektus arba Jungtinių Valstijų turtą“, už tai numatyta iki šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmė ir/arba 5 tūkst. JAV dolerių bauda.

Vanessa ir Austinas dar nepasiaiškino dėl jiems mestų kaltinimų, tačiau nuotrauka, kuri buvo paskelbta pirmadienį, antradienio popietę jau buvo dingusi iš aktorės paskyros.

Nors kiti vaizdai iš kelionės, kurioje pora mėgavosi Sedonos kalnais, joje liko.

GALERIJA

  • Aktorei V. Hudgens už nevietoje išraižytą širdelę gresia nemalonumai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS