Aktorius S. Seagalas pareiškė norįs gauti Rusijos pilietybę | Diena.lt

AKTORIUS S. SEAGALAS PAREIŠKĖ NORĮS GAUTI RUSIJOS PILIETYBĘ

  • 0

JAV aktorius Stevenas Seagalas (Stivenas Sigalas) trečiadienį pareiškė norįs gauti Rusijos pilietybę, kad galėtų susitikinėti su savo draugais iš šios šalies.

Holivudo žvaigždė ir amerikiečių kovinių filmų herojus šį komentarą išsakė atvykęs į Rusijos Tolimųjų Rytų regiono Sachalino saloje vykstantį kino festivalį. Jis neatmetė galimybės, kad greitai gaus Rusijos pilietybę.

„Manau, kad Rusijos pilietybė jau kažkur netoliese. Labai norėčiau keletą mėnesių per metus praleisti Rusijoje su savo draugais. Šie žmonės manęs čia laukia ir myli mane“, – pareiškė S. Seagalas žurnalistams, pasitikusiems jį viešbučio vestibiulyje Južno Sachalinsko mieste.

Aktorius pažymėjo, kad jam patinka Rusija. Paklaustas, ar gandai apie jo susidomėjimą kurti verslą atokioje Sachalino saloje yra tikri, S. Seagalas pareiškė, kad Sachalinas „turi labai gerą potencialą užsiimti verslu“ ir yra netoli Japonijos, o tai jam atrodo ypač patrauklu.

Holivudo žvaigždė aplankys tarptautinį Sachalino kino festivalį „Pasaulio pakraštys“ (Kraj sveta), kuris rugsėjo 9–17 dienomis.

Rytų kovų menų meistras sakė, kad saloje bus iki rugsėjo 17-osios. Jis pridūrė, kad savo vizito programos kol kas dar nežino, bet tikisi gauti informacijos iš organizatorių. S. Seagalas tvirtino būtinai aplankysiąs visas jam pasiūlytas vietas.

Žymų amerikiečių aktorių, prodiuserį, scenaristą, režisierių, muzikantą ir kovos menų meistrą į šią salą atvykti pakvietė Sachalino gubernatorius.

Scanpix nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS