Antrajame atrankos į „Euroviziją“ pusfinalyje – dar devyni dalyviai | Diena.lt

ANTRAJAME ATRANKOS Į „EUROVIZIJĄ“ PUSFINALYJE – DAR DEVYNI DALYVIAI

  • 0

Jau po savaitės didžioji eurovizinė intriga bus atskleista – po „Pabandom iš naujo!“ finalo paaiškės, kas atstovaus Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje Italijoje. Šio šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje – antrasis ir paskutinis „Pabandom iš naujo!“ pusfinalis, po kurio finale dalyvauti ruošis dar keturi laimingieji projekto dalyviai.

Po pirmojo atrankos į „Euroviziją“ pusfinalio paaiškėjo, kad projekto finale varžysis „Queens of Roses“, Justė Kraujelytė, Gebrasy ir Lolita Zero.

Antrajame pusfinalyje dėl bilieto į atrankos finalą kovoja Urtė Šilagalytė, Mary Mo, Titas ir Benas, Ieva Zasimauskaitė, Rūta Loop, Augustė Vedrickaitė, Vilija Matačiūnaitė, Monika Liu ir „Moosu X“. Tik keturi iš devynių pusfinalininkų gaus galimybę varžytis finale su pirmojo pusfinalio nugalėtojais.

Antrojo pusfinalio laimingieji paaiškės laidos pabaigoje, kai bus susumuoti teisėjų ir žiūrovų balai. „Pabandom iš naujo!“ finale dalyvaus aštuoni pretendentai dėl vietos didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje.

LRT informuoja, kad dėl įtemptos pandeminės situacijos ir rekordinių COVID-19 atvejų skaičiaus šiemet tiesioginė finalo transliacija, vyksianti vasario 12 dieną, bus filmuojama be žiūrovų. Projekto organizatoriai daro viską, kad užtikrintų dalyvių ir personalo saugumą.

Ketvirtoje „Pabandom iš naujo!“ laidoje dalyvių pasirodymus komentuos ir vertins LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys, LRT televizijos ir radijo laidų vedėja Gerūta Griniūtė, dainininkė Ieva Narkutė, kompozitoriai ir muzikos prodiuseriai Vytautas Bikus bei Stanislavas Stavickis-Stano.

„Eurovizijos“ konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai. Tai – dviem valstybėmis daugiau nei praėjusių metų gegužę, kai „Eurovizija“ įvyko Roterdame. Po pertraukos į konkursą grįžo Armėnija ir Juodkalnija.

„Pabandom iš naujo!“ – šeštadieniais 21 valandą per LRT televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS