Antrąkart mama tapusi P. Hilton prisipažino, kodėl pati negimdė vaikų | Diena.lt

ANTRĄKART MAMA TAPUSI P. HILTON PRISIPAŽINO, KODĖL PATI NEGIMDĖ VAIKŲ

Lapkričio pabaigoje didžiausio pasaulyje viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja Paris Hilton, auginanti dešimties mėnesių sūnų, tapo ir naujagimės London mama. 42 metų moteris prisipažino, kad susilaukti vaikų pasinaudojant surogatine motinyste buvo sunkus sprendimas. Apie tai rašoma dailymail.co.uk. 

Serialo „Paris in Love“ antrojo sezono premjeros metu Paris pasakojo apie motinystę ir prisipažino, kad norėjo būti nėščia. Kadangi  Paris visada yra dėmesio centre, ji ir jos vyras, 42 metų verslininkas Carteris Reumas, nusprendė susilaukti vaikų pasinaudodami surogatinės motinos paslaugomis.

„Surogatinė motinystė tikrai buvo sunkus sprendimas“, – sakė dviejų kūdikių mama. 

Paris prisipažino, kad jai būtų patikę nešioti kūdikį savo pilve, jausti jo judesius ir visas kitas jaudinančias akimirkas.

Žinoma moteris tikino, kad surogatinę motinystę ji nusprendė rinktis dėl saugumo.

C. Reumas palaikė žmonos poziciją. „Dabar mes su Paris turime šeimą ir norime, kad mūsų šeima augtų ir būtų normali... Turime galvoti apie saugumą", – sakė verslininkas. 

Apie tai, kad mama tapo antrą kartą, Paris pranešė lapkričio 24 d. instagramo paskyroje įkeldama nuotrauką su rožinės spalvos drabužėliais ir prierašu: „Ačiū už mergytę“. 

Instagramo nuotr. 

Po kelių dienų 42 metų fotomodelis ir aktorė parodė, kaip kartu su sūnumi Feniksu švenčia jo sesutės London gimimą. Dviejų vaikų mama Naujųjų metų išvakarių kadrais pasidalijo instagrame, kuriame turi daugiau nei 25 mln. sekėjų.

„Švenčiame mūsų mažosios mergaitės London gimimą su rožinėmis Kalėdomis!“ – rašė Paris ir komentaruose pridūrė, kad labai myli savo mažylę.

Instagramo nuotr. 

GALERIJA

  • Antrąkart mama tapusi P. Hilton prisipažino, kodėl pati negimdė vaikų
  • Antrąkart mama tapusi P. Hilton prisipažino, kodėl pati negimdė vaikų
  • Antrąkart mama tapusi P. Hilton prisipažino, kodėl pati negimdė vaikų
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rackevičius \\\\\.../////

aš irgi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS