Apklausa: įtakingiausi popkultūros atstovai – A. Mamontovas, M. Mikutavičius | Diena.lt

APKLAUSA: ĮTAKINGIAUSI POPKULTŪROS ATSTOVAI – A. MAMONTOVAS, M. MIKUTAVIČIUS

  • 14

Lietuvos ekspertai įtakingiausiais popkultūros atstovais šalyje laiko atlikėjus Andrių Mamontovą bei Marijoną Mikutavičių ir televizijos laidų vedėją Arūną Valinską, rodo penktadienį naujienų portalo „Delfi“ skelbiami apklausos rezultatai.

Kasmet sudaromame įtakingiausiųjų penketuke taip pat yra komikas, vienas iš satyrinės laidos „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius bei komikas, visuomenininkas Olegas Šurajevas.

Į dešimtuką taip pat patenka apžvalgininkas Andrius Užkalnis, reperis, visuomenininkas Gabrielius Liaudanskas-Svaras, daininkas Vidas Bareikis, muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson.

Atskirai atliktoje visuomenės apklausoje įtakingiausiųjų dešimtuke taip pat atsidūrė muzikos kūrėjas Deivydas Zvonkus, atlikėjai Egidijus Dragūnas bei Natalija Bunkė.

Žurnalas „Reitingai“ naujienų portalo „Delfi“ užsakymu šiemet gegužės 17 – birželio 19 dienomis atliko Lietuvos elito nuomonės tyrimą, jo metu apklausė 999 asmenis.

Tuo metu „Spinter“ birželio 19-30 dienomis apklausė 1015 Lietuvos gyventojų nuo 18 iki 75 metų.

Lietuvos įtakingiausius žmones portalas „Delfi“ renka devintus metus iš eilės.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

JONAS

Mamontovas ir Mikutavičius abu bebalsiai bet dirba sistemai tai šmėžuoja ekrane apie kokia popkulūra čia svaigstate Du nutriuše senukai jau ir gėditusi miaukti tai šlikštoka

Chamai

Užkandis,Šurajevas tarp lyderiu-tokie patys ir įstumti juos.

Siūlantys

,,čiulpti,,-vieni populiariausiu-tai išrenka kuriems,,čiulpia,,?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS