Aštuntąjį „Vaikštančių numirėlių“ sezoną 125 šalys išvys jau kitąmet | Diena.lt

AŠTUNTĄJĮ „VAIKŠTANČIŲ NUMIRĖLIŲ“ SEZONĄ 125 ŠALYS IŠVYS JAU KITĄMET

  • 0

Kultinis siaubo serialas „Vaikštantys numirėliai“ pradeda savo naująjį sezoną. Ilgai lauktą jo pirmą seriją „Fox“ kanalu bus galima išvysti jau šiandien 22 val. Dar viena gera naujiena serialo gerbėjams: „Vaikštančius numirėlius“ bus galima matyti ir kitą sezoną.

Serialo namais vadinama ir vienus geriausių scenarijų kurianti „Fox“ kanalų grupė praneša, jog į televizijos eterį 8-asis sezonas sugrįš 2017 metais. Pirmoji naujo sezono serija bus jau 100-oji nuo serialo pradžios.

Serialo „Vaikštantys numirėliai“ scenarijų kuria jungtinė „Fox“ ir AMC prodiuserių komanda. Tarptautinė serialo premjera įvyko 2010 metais, tai buvo pirmas kartas istorijoje, kuomet pirmoji serija buvo transliuojama daugelyje šalių tuo pačiu metu. 7-ojo sezono pradžios laukia daugiau nei 200 mln. žiūrovų 125 šalyse, „Fox“ kanalu ji bus rodoma netrukus po AMC pristatytos premjeros JAV.

„Ką tik sugrįžę į televizijos eterį mes be galo džiaugiamės galėdami pristatyti ir būsimo 8-ojo sezono premjeros datą. Esame įsitikinę, jog susiklosčius dabartinėms aplinkybėms ir neprilygstamų serialo gerbėjų dėka naujo sezono premjera bus geriausia iš visų iki šiol buvusių“, – sako Sharon Tal Yguado, „Fox“ kanalų grupės vykdančioji turinio plėtros viceprezidentė.

Serialas „Vaikštantys numirėliai“ ir toliau triuškinančiai didina  kanalo reitingus. Praeitais metais pradėjus rodyti 6-ąjį sezoną jo žiūrimumas pakilo 17 proc. Prie reitingų pakilimo prisidėjo ir tai, jog pirmoji serija vienu metu buvo transliuojama 125-iose šalyse.

GALERIJA

  • Aštuntąjį „Vaikštančių numirėlių“ sezoną 125 šalys išvys jau kitąmet
  • Aštuntąjį „Vaikštančių numirėlių“ sezoną 125 šalys išvys jau kitąmet
Kadrai iš serialo
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS