Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį | Diena.lt

ATĖJO LAIKAS PASINERTI Į VASARIŠKĄ NUOTYKĮ

"Vasariška meilė, kurios mums visiems taip reikia, čia yra visokeriopa, labai įvairi, jautri, naivi ir gili", – apie greitai pasirodysiančio TV3 serialo "Kam ta meilė?" antrojo sezono detales pasakoja pagrindinę veikėją įkūnijusi aktorė Žiedūnė Mardosaitė. Ji atvira – aktorės kurtas personažas labai artimas jos asmenybei.

Nustebins žiūrovus

"Praeitą vasarą iš karto nufilmavome du serialo sezonus. Pirmą sezoną filmavo ir rodė kone tuo pačiu metu, o antras sezonas išleidžiamas šią vasarą. Labai laukiu serialo antrojo sezono pasirodymo, per šiuos metus labai daug dalykų pasikeitė, pavyzdžiui, mano plaukų spalva, o tai tikrai nėra didžiausias pokytis mano gyvenime. Tikrai bus įdomu į viską pasižiūrėti iš naujo", – nekantrauja Ž.Mardosaitė.

Pirmajame serialo "Kam ta meilė?" sezone žiūrovai matė Liucės, kurią įkūnijo Ž.Mardosaitė, meilės ir vaikinų paieškas. Kaip sako pati aktorė, antrame sezone liks ir tie patys, ir bus daugiau vaikinų.

"Žiūrovui tikrai bus įdomu stebėti, kaip Liucė renkasi iš visų vaikinų, kaip visos vertybės atsiskleidžia. Manau, kad šis sezonas visus labai nustebins. Vasarai šis serialas – pats tas. Atsipalaiduoti po karštos dienos, pasinerti į vasarišką nuotykį. Vasariška meilė, kurios mums visiems taip reikia, čia yra visokeriopa, labai įvairi, jautri, naivi ir gili. Mano Liucei teks su visokiomis meilėmis susidurti", – dalijasi aktorė.

Vasarai šis serialas – pats tas. Atsipalaiduoti po karštos dienos, pasinerti į vasarišką nuotykį.

Naujuose vandenyse

Ž.Mardosaitė tiki, kad jeigu nebūtų meilės, nebūtų ir mūsų. "Žiedūnė yra panaši į Liucę, mūsų gyvenimo istorijos skiriasi, bet esame panašių bruožų, patirčių ir troškimų. Aš, kaip Žiedūnė, dabar esu pasidavusi vasarai, labai ja džiaugiuosi ir esu šiek tiek pasidavusi vasariškai meilei – tik gal nesu tokia naivi kaip Liucė, nes tokiu atveju būčiau labai įklimpusi", – mįslingai šypsosi ji.

Nors ir pasidavusi vasaros tėkmei Ž.Mardosaitė neatostogauja – šis laikas paskirtas darbams. "Daug dirbu renginių srityje, vedu išleistuves, krikštynas, vestuves, įkūriau pramoginę vakarėlių paslaugą – šventėse statau šampano piramides. Mano vasara – švenčių metas", – pasakoja ji.

Prabėgę metai į Ž.Mardosaitės gyvenimą atnešė daug permainų. "Praėjusiais metais buvo pirmasis mano televizinis debiutas, kai vadinau pirmame rimtame seriale, kai gavau pagrindinį vaidmenį, kuriuo beprotiškai džiaugiausi, į kurį labai pasinėriau. Praėjusią vasarą buvau tarsi euforijoje, sudėjau į Liucės vaidmenį visą savo širdį. Buvau labai naivi ir vėjavaikiška, o tai labai atsiskleidžia mano charakteryje, kurį aš vaidinau", – sako aktorė.

Kelionė į save

Ž.Mardosaitė neslepia, kad labai susitapatino su Liucės personažu – netgi pradėjo juo gyventi. "Mano gyvenimas pasidarė labai panašus į Liucės ir nežinau, ar čia kaltas darbas, ar aš iš esmės sugrįžau į savo vidinį vaiką", – atvirauja Ž.Mardosaitė.

Aktorė pripažįsta, kad praėjusi vasara buvo labai linksma, tarsi be atsakomybės jausmo. "O ši vasara po visų filmavimų mane sugrąžino į ramybės būseną, į rimtį, mano veiklos labai pasikeitė. Pradėjau bėgioti, sportuoti, susireguliavau mitybą, nes ir mano Liucė buvo picų mėgėja, ir aš tokia buvau. Bet jau sustojau. Šie metai yra visiškai kitokie, bandau tarsi grįžti į save ir nebūti tokia vėjavaikiška", – gyvenimo būdo pokyčiais džiaugiasi Ž.Mardosaitė.

"Galvoju apie trečią serialo "Kam ta meilė?" sezoną – jei žiūrovai parodys, kad jo nori. Tada man reikės vėl tapti picų mėgėja ir vaikinų viliotoja. Tikriausiai bus sudėtinga, bet labai įmanoma", – juokiasi charizmatiška aktorė.

GALERIJA

  • Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį
  • Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį
  • Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį
  • Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį
  • Atėjo laikas pasinerti į vasarišką nuotykį
V. Černiausko, P. Gvildžio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Magdalena

Man labai patiko serialas,, kam ta meilė" noriu paklausti ar bus 3 sezonas???

Migliukas

Tai bus trečias sezonas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS