Atlikėja D. Meškaitė-Kisielienė apie „4 Roses“: priminė kačių pjautynes | Diena.lt

ATLIKĖJA D. MEŠKAITĖ-KISIELIENĖ APIE „4 ROSES“: PRIMINĖ KAČIŲ PJAUTYNES

  • 1

Visos svajonės gali išsipildyti, jei jomis tiki ir jų sieki – įsitikinusi atlikėja Dileta Meškaitė -Kisielienė. Šiuo metu jos karjera kyla itin sparčiai. Sudariusi sutartį su prodiuseriu bei atlikėju Leonu Somovu ji įsitvirtino Lietuvos muzikos padangėje, tačiau, kaip pati sako – keliai į begalybę dar nepraminti.

Dileta, ieškodama savęs, dainavo su daugeliu atlikėjų, dalyvavo ir projekte „X faktorius“, tačiau niekada nesijautė tokia laiminga, kokia yra dabar, kurdama su L. Somovu.

Kelio pradžia

Atlikėjos muzikinis kelias prasidėjo vaikystėje, kai tėvai, nupirkę jai pianiną, pakvietė į pagalbą muzikos mokytoją, kuri mokydavo mergaitę namuose. Mokytoja, pastebėjusi jos talentą ir gabumus, paragino mokytis muzikos mokykloje.

„Taip, mokiausi muzikos mokykloje, tačiau kadangi labai nemėgau dainuoti chore, šių pamokų beveik nelankydavau. Eidavau į pamokas, kur reikėdavo groti, nes tai man labai patikdavo. Ką gi, prisidirbau ir mane paliko antriems metams“, – apie šiuos ir kitus paauglystėje užklupusius sunkumus laidos „Pasaulis pagal moteris“, rodomos sekmadieniais 10 val. per TV3, žiūrovams jau papasakos atlikėja.

Skaudžiai išgyvenusi tėvų skyrybas Dileta nusprendė mesti muzikos mokyklą, tačiau nebedainuoti negalėjo. Ji uždainavo per savo tėvo vestuves, o sulaukusi susižavėjimo bangos nusprendė mokytis muzikos privačiai.

Dileta ir Natalija Bunkė – keleri metai kitokios muzikos

Įsisukusi į šou verslą Dileta nebesustojo – sutiko daug įtakingų prodiuserių, išbandė save įvairiuose amplua ir atkakliai dirbo laukdama, kol ateis jos žvaigždžių valanda. Neretai ji, prisidėjusi prie įvairių projektų, likdavo nuošalyje ir dėl to jausdavo nuoskaudą.

Tačiau laikas bėgo ir ji vis dažniau sulaukdavo dėmesio iš jau garsių atlikėjų. Bendradarbiavimas su atlikėja Natalija Bunke Diletai tapo neblogu tramplinu, nors muzika, kurią atlikdavo, nebuvo jos favoritų sąraše.

„Iš pradžių buvo keista, juk aš nuolat klausydavausi elektroninės muzikos“, – neslepia laidos viešnia, kažkada svajojusi gyventi ir kurti svetur.

Tai buvo didžiausias karas, pati pradžia – išsidraskymai, pykčiai: aš nebenoriu dalyvauti, tu čia man neaiškink.

Sunki pradžia „X faktoriuje“

Pasiryžusi dalyvauti projekte „X faktorius“ Dileta pateko į grupę „4 Roses“ – bendravimo pradžia, neslepia Dileta, priminė kačių pjautynes.

„Va tada ir prasidėjo reikalai, tai buvo didžiausias karas, pati pradžia – išsidraskymai, pykčiai: aš nebenoriu dalyvauti, tu čia man neaiškink“, – sunkią pradžią grupėje prisimena Dileta, kai visos rungėsi, kuri iš jų teisi.

Tik iškritusios iš projekto merginos suprato, kad be reikalo pykosi, todėl ir po „X faktoriaus“ grupė dar labai ilgai ir sėkmingai veikė. Tačiau visą laiką ji pati kurdavo dainas, nes nesijautė iki galo laiminga atlikdama perdainuotas dainas, jai trūko saviraiškos.

Kodėl L. Somovas?

Vieną dieną Dileta surinko visus valios ir drąsos likučius ir paskambino pačiam prodiuseriui ir atlikėjui L. Somovui, kurio kūrybos gerbėja ji buvo visą laiką.

„Jeigu atvirai – aš labai bijojau skambinti. Labai jaudinausi, nes galvojau, kad jis pakels ragelį ir atsainiai sakys man atsiųsti keletą pavyzdžių“, – prisimena atlikėja.

Šiandien Dileta džiaugiasi jų bendradarbiavimo vaisiais, dainomis, kurios jau susilaukė ypatingos sėkmės, tarp jų – kūriniai „Miestas miega“, „Ledas“.

„Aš esu labai laiminga, išsipildė viena didžiausių mano svajonių – dirbti su Leonu, bet čia dar ne pabaiga, tai – tik pati pradžia, nes mano  svajonės neturi ribų. Mes su Leonu esame paruošę nerealiai gerų dainų, aš labai laukiu, kada COVID-19 pasitrauks ir mes galėsime visa tai parodyti gyvai, koncertuoti“, – nekantrauja atlikėja, jau kovo 1-ąją kartu su Leonu pristatysianti gerbėjams naują dainą „Back to life“.

Dalelė egzotikos baltą lietuvišką žiemą

Laidos rubrikoje „Floristinis desertas“ padvelks egzotika ir spalvomis – prie baltos žiemos pripratusias žiūrovų akis nudžiugins ryškiaspalvė kompozicija iš egzotinių gėlių.

Laidos vedėja, floristikos dizainerė K. Rimienė, kurdama šią egzotika pulsuojančią kompoziciją, pasirinks vienos paletės spalvas – helikonijos, kraspedijos, gerberos, smulkiažiedės rožės bus gelsvos, oranžinės. Žiedai ne tik naujai suskambės floristinėje kompozicijoje, bet ir atneš saulės, džiaugsmo ir šilumos įspūdį.

Tam, kad kompozicija būtų kuo natūralesnė, floristikos dizainerė gėlių oazę dengs natūralia žieve, o paskutiniu kompozicijos akordu taps riešutmedžio šaka. Ši kompozicija ne tik gali papuošti kiekvienus namus, bet ir priminti jų gyventojams šalis, kuriose lankydavosi ir, neabejotinai, dar apsilankys.

GALERIJA

  • Atlikėja D. Meškaitė-Kisielienė apie „4 Roses“: priminė kačių pjautynes
  • Atlikėja D. Meškaitė-Kisielienė apie „4 Roses“: priminė kačių pjautynes
  • Atlikėja D. Meškaitė-Kisielienė apie „4 Roses“: priminė kačių pjautynes
  • Atlikėja D. Meškaitė-Kisielienė apie „4 Roses“: priminė kačių pjautynes
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

manau

Kai į "krūvą" susirenka kelios gražios ir ambicingos moterys sunku ir reta tikėtis to , kad tai bus tikrai draugiškas bei darnus kolektyvas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS