Atlikėja J. Budaitė į sceną grįžta su D. Montvydu | Diena.lt

ATLIKĖJA J. BUDAITĖ Į SCENĄ GRĮŽTA SU D. MONTVYDU

  • 0

Apie Justiną Budaitę ir jos talentą daugelis sužinojo 2015 metais, kai jauna mergina laimėjo muzikinį projektą „Lietuvos balsas“. Šiandien atlikėja tęsia pradėtus darbus ir jau šį trečiadienį kartu su Donatu Montvydu žada pristatyti naujausią kūrinį „Ten Kur Tu“.

„Pastaruosius metus pavadinčiau „viešos tylos metais“, nes muzikos ir dainavimo aš neapleidau, tačiau viešai to nedemonstravau. Vokalo pamokos, muzikiniai festivaliai, važiavau kartu su D. Montvydu į „Euroviziją“ Švedijoje, tačiau savyje vis dar ieškojau apsisprendimo dėl solinės karjeros“, – atvirauja atlikėja.

Trečiadienį atlikėja Justina kartu su M.A.M.A. 2016 metais pripažintu geriausiu šalies atlikėju D. Montvydu pristatys kūrinį, kuriame, pasak paties Donato, pasirinktas nestandartinis duetas.

„Mano pažintis su Justina prasidėjo muzikiniame projekte, ten ji tapo mano komandos nare. Negali paneigti apie jos gabumus ir likti abejingam potencialui, kurį ji turi. Mano tikslas – suteikti priemones ir sukurti galimybes būti išgirstai“ – teigia D. Montvydas.

Darbas studijoje yra neįkanojamas, nes būtent ten visa magija ir vyksta.

Kūrinys, kurį pristatys atlikėjai, iš tiesų nestandartinis, tačiau staigmeną, kurią paruošė D. Montvydas, klausytojai galės išgirsti jau šį trečiadienį.

„Prodiusuojant Justinos dainą turėjau vienintelę ambiciją – išspausti geriausią įmanomą rezultatą iš to, ką turėjau. Ieškojimai lėmė sprendimus, kurie buvo visai netikėti – Justina sukuria ypatingą ryšį su daina. Tai skambesys, kuris atitinka mano kokybės standartą“, – teigia Donatas.

Justina neslepia džiaugsmo galėdama stebėti procesą iš vidaus, nes tai daro vienas ryškiausių muzikos profesionalų Lietuvoje.

„Donatas labai užimtas, tačiau labai džiaugiuosi, kad tai nebuvo priežastis neskirti man laiko. Darbas vyksta puikiai! Suprantame vienas kitą, nes pasitikime vienas kitu. Darbas studijoje yra neįkanojamas, nes būtent ten visa magija ir vyksta“ – džiaugiasi atlikėja.

Jau šį trečiadienį 11 val. įvyks kūrinio „Ten kur tu“ premjera. O J. Budaitę bus galima išgirsti D. Montvydo koncertinio turo metu, kuris prasidės jau šį ketvirtadienį Utenos kultūros centre.

GALERIJA

  • Atlikėja J. Budaitė į sceną grįžta su  D. Montvydu
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS