Atlikėjas J. Brūzga pristato singlą „Tu“: dabar laikas leistis į kelionę | Diena.lt

ATLIKĖJAS J. BRŪZGA PRISTATO SINGLĄ „TU“: DABAR LAIKAS LEISTIS Į KELIONĘ

  • 1

Atlikėjas Jurgis Brūzga, rodos, turi receptą padėsiantį greičiau išsivaduoti iš kasdienės rutinos ir atsibodusios žiemos pilkumos.

Radijo stočių eterį pasiekė naujausias kūrinys – vasaros hitu pretenduojantis tapti singlas „Tu“. Pasak atlikėjo, tereikia pasigarsinti grotuvus ir energingas, modernaus skambesio kūrinys, geriausiai skambės leidžiantis pasitikti bundančios gamtos ir jausmų.

Naujasis radijo singlas, tai pirmasis bendras atlikėjo ir prodiuserio Pauliaus Vaicekausko darbas. „Tu“ – dueto ieškojimuose ir eksperimentuose gimęs lengvas šiuolaikinis skambesys.

„Šioje dainoje ta emocija, kurią jaučiame santykių pradžioje. Kai griebiame sau brangų žmogų ir spontaniškai leidžiamės į kelionę. Garsiai groja muzika, saulė spigina pro langus, o tu negalvoji kur ir kodėl važiuoji. Viską atiduodi už šią akimirką, šią sekundę, kurioje svarbiausia tas žmogus,“ – vasaros hitą pristato atlikėjas.

Kūrinio „Tu“ premjera publikai įvyks balandžio 13 d. sostinės muzikos klube „Tamsta“, kur J. Brūzga, kartu su muzikantų grupe rengia gyvo garso pasirodymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

???

kodel angliskai - s i n g l a s ???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS