Atlikėjas Soliaris kaitina merginų širdis | Diena.lt

ATLIKĖJAS SOLIARIS KAITINA MERGINŲ ŠIRDIS

  • 0

Atlikėjas Soliaris gruodžio mėnesį pasitinka su nauja stilinga fotosesija, kuri atveria keturių mėnesių atlikėjo kasdieninį darbą ir darbo rezultatus.

Stilinga, atvira fotosesija parodo, kad atlikėjas atsikratė nemažai kilogramų, kad veidas sužvalėjęs, o bendrai tapo stilingu ir itin vyrišku.

„Keturi mėnesiai. 15 kilometrų kasdien, dvi valandos darbo su svoriais sporto klube per dieną, du kartus savaitėje krepšinio treniruotė, taip pat treniruotė šokių studijoje ir žinoma prakaito liejimas įrašų studijoje. Visa tai darau dėl užsibrėžtų tikslų, kurių rezultatus visi galės išvysti ir įvertinti jau greitai“ – rimtai nusiteikęs sakė Soliaris.

Pirmuosius pasikeitimus įamžino fotografas Ilmis Ilmito, tai jau antroji atlikėjo fotosesija su šiuo fotografu. „Ilmiui nuoširdžiai sakau ačiū, su juo visada linksma dirbti, o rezultatas visada nudžiugina“ – sakė Soliaris. 

„Kviečiu visus įvertinti naują fotosesiją ir išlanksto dėkoju už jūsų komentarus. O tuo metu mes toliau dirbame ir ruošiamės itin svarbiems įvykiams“ – pabaigai sakė Soliaris.

GALERIJA

  • Atlikėjas Soliaris kaitina merginų širdis
  • Atlikėjas Soliaris kaitina merginų širdis
  • Atlikėjas Soliaris kaitina merginų širdis
Ilmis Ilmito nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS