Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė | Diena.lt

ATLIKĖJOS LEDI AIS ŠEŠIAMETĖ DUKRA NUSIVYLĖ E. SEBROVA: JI YRA PASIPŪTĖLĖ

 LNK projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ verda aistros. Kol vieni projekto dalyviai bando paruošti nepamirštamus pasirodymus drauge, kitiems susibičiuliauti sekasi ne taip puikiai.

Vaidas Baumila išskirtinei dvikovai nusprendė sujungti dvi didelę scenos patirtį turinčias atlikėjas – Eleonorą Sebrovą ir Ledi Ais. Po Ledi Ais slapyvardžiu koncertuojanti atlikėja Ingrida Tamošaitienė projekte dalyvauja kartu su šešerių metuku dukra Patricija. Tuo metu Eleonora scenoje pasirodys su akordeonistu Romu.

Pirmą kartą prieš dvikovą susitikusi su savo scenos priešininkėmis Eleonora juokavo – jaunoji Patricija jai primena jos dvynę seserį, kurios pasitikėjimas savimi – aukščiausio lygio.

 

 

„Patricija labai stipri mergina. Labai savimi pasitiki. Bet galiu pasakyti, kad savimi pasitikiu ne mažiau ir aš. Turiu daug patirties scenoje. Gal net kokiais trisdešimt trejais metais daugiau nei ji, bet ką čia, tai tik smulkmena“,– prieš dvikovą juokavo Eleonora.

Mažoji Patricija dvikovoms ruošėsi užtikrintai – juk jos su mama puikiai dainuoja, todėl privalo nugalėti šią kovą. Dukros jaunatviškas maksimalizmas jos mamai Ingridai tik kelią šypseną  –  juk tokio amžiaus vaikas dar nemoka pralaimėti: „Turėsime nemažai darbo namuose. Reikės ją įtikinti, kad čia žaidimas be pralaimėjimo.“

Vis tik dar per repeticijas, ruošiantis šiam pasirodymui iškilo nemažai iššūkių ir nesutarimų – Eleonora nebuvo patenkinta, jog skirtinguose miestuose gyvenančios varžovės nesuranda daugiau laiko repetuoti kartu, jei nori paruošti aukščiausio lygio pasirodymą.

LNK nuotr. 

Aš jau ir taip stoviu prieš vaiką, neturiu jokių šansų laimėti.

„Pasirodyti keturiese yra didelis darbas ir mes turėtume žiauriai daug repetuoti. Jeigu tu turėtum tiek ne daug laiko kaip aš, arba tiek daug projektų tau taip pat nebūtų taip paprasta pasiruošti. Aš jau ir taip stoviu prieš vaiką, neturiu jokių šansų laimėti“, – savo mokytojui V. Baumilai guodėsi Eleonora.

Ledi Ais šią situaciją ir tokius Eleonoros komentarus bandė nuleisti juokais ir sušvelninti tarp priešininkių kilusią įtampą. Vis tik Patricija žodžių nerinko ir rėžė tiesiai, ką galvoja apie repeticijomis nepatenkintą priešininkę: „Ji pasipūtėlė“.

Pati Eleonora neslėpė – tai, kad jai teks scenoje kovoti prieš duetą, kuriame yra mažas vaikas, nedžiugina. O repeticijos dirbant kartu su vaikais tikrai nebūna pačios lengviausios.

Aš žinau, kad vaikai yra vieni didžiausių manipuliatorių ir užduotis mums pasiruošti kartu tikrai nėra lengva.

„Aišku, kad vaikai yra mano draugai, aš kai turėjau savo ledų kavinę  – jie buvo mano pagrindiniai klientai. Nuterorizuoti ir numanipuliuoti savo tėtį, kad jiems nupirktų penkias porcijas ledų, nebūdavo kas veikti. Ir nesvarbu, koks ten tas cukraus kiekis. Aš žinau, kad vaikai yra vieni didžiausių manipuliatorių ir užduotis mums pasiruošti kartu tikrai nėra lengva“, – drąsiai savo nuomonę išsakė E. Sebrova.

Vis tik pats dvikovos dalyvių mokytojas V. Baumila stengėsi suvienyti šiuos du duetus iki paskutinės minutės, bandydamas principus pateisinti atlikėjų jautrumu.

LNK nuotr.

„Eleonora yra jautri asmenybė. Kiekvienas niuansas, kiekvienas padainavimas, kiekviena eilutė ar užlipimas ant jos, kai ji dainuoja, jai yra labai svarbus. Ir nors ir turėtų suprasti, kad tai yra tik vaikas, ji sureaguoja labai jautriai. Bet kokiu atveju, jų repeticijos yra labai stiprios ir abu duetai yra labai stiprūs, todėl visiškai nežinau, ką pasirinksiu po pasirodymo“, – prieš pat pasirodymą kalbėjo Vaidas Baumila.

Kaip abiem duetams pavyks susidainuoti scenoje ir kodėl mokytojus taip nustebins jų pasirodymas, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ 19.30 val. per LNK.

 

 

GALERIJA

  • Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra  nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė
  • Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra  nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė
  • Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra  nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė
  • Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra  nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė
  • Atlikėjos Ledi Ais šešiametė dukra  nusivylė E. Sebrova: ji yra pasipūtėlė
R. Lukoševičiaus/ LNK nuotr
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS