Audringai besiskiriantys Vaida ir Rolandas Skaisgiriai užminė mįslę: pora susitaikė? | Diena.lt

AUDRINGAI BESISKIRIANTYS VAIDA IR ROLANDAS SKAISGIRIAI UŽMINĖ MĮSLĘ: PORA SUSITAIKĖ?

  • 5

Nors neseniai žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Vaida ir Rolandas Skaisgiriai nusprendė pasukti skirtingais keliais, žmonės pradėjo spėlioti, ar šioje poros istorijoje dar ne viskas prarasta.

Tokios kalbos pradėjo sklisti po socialiniuose tinkluose Vaidos ir Rolando paviešintų nuotraukų, kuriose įamžintos viešųjų ryšių specialistės ir televizijos prodiuserio kelionės akimirkos iš atostogų Danijoje.

Dar gegužės mėnesį portalui V. Skaisgirė teigė, kad prašymas skirtis jau pasiekė teismą, tačiau viešojoje erdvėje patalpintos fotografijos, kaip buvo manoma internautų, byloja apie visai kitą situaciją. 

„Turim naują augintinį“, – su džiugesiu po sūnaus Ato ir savo nuotrauka „Instagram“ paskyroje rašė moteris. Iš vaizdinių matyti, jog moteris su berniuku, pozuodama didžiulio pliušinio žaislo pašonėje, lankėsi Danijos Bilundo mieste įsikūrusiame legolende.

Praėjus kelioms valandoms, „Facebook“ paskyroje, prodiuseris patalpino savąjį kadrą, kuris ir užminė mįslę apie galimybę, jog santuokoje negalutinai padėtas taškas.

„Kas laimėjo, kam nešiot“, – feisbuke su tuo pačiu žaislu įsiamžinęs rašė vyras.

Nors paviešintos akimirkos su sūnumi nei moteriai, nei vyrui nėra retas dalykas, tačiau tame pačiame parke darytos nuotraukos pasėjo nuostabą ne vienam žymios poros sekėjui.

Portalas primena, kad 2019-ųjų pavasarį Vaidos ir Rolando skyrybos pasiekė teismą: „Kartu nesame jau daugiau negu metus“, – portalui kauno.diena.lt sakė V. Skaisgirė, pridurdama, jog plačiau komentuoti skyrybų detalių nenori.

Tačiau po viešo pareiškimo apie skyrybas, netrūko ir audringų vingių. R. Skaisgirys su savo prodiuserine kompanija „Videometra“ sukūrė trumpą filmą, kuriame pasakojama Giriaus ir Skaistės istorija, o joje – numanomos paralelės į Skaisgirių asmeninį gyvenimą.

V. Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete, o viešai pirmą kartą pasirodė 2011 metų rugpjūtį.

2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas, o tų pačių metų vasarą pora susituokė Barbadose. Vėliau V. ir R. Skaisgiriai santuoką įteisino ir Lietuvoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vaidutei

Teisingai gyvenkit vaidutes kaip sirdeles geidzia, tik vaikai neturetu automatiskai atitekti vaidutem? !!!!!! Tada liks maziau vaiduciu nuskriaustu 99procentais!!!!!!!

Manau

Kad geriau žmonės pirma savęs nepamiršta,visko gyvenime yra ir bus.Tik nereikia kitų juodinti.Vaidute,linkiu tau gyvenk kaip tau širdelė sako,nekreipk į tuos komentarus.

jolanta

nu tai del sunaus nuvare kartu pabuti disneylande ten kazkokiame ar kazkur, taip zmones kartais daro ir issikyre ir nereikia cia jokio misliu uzminti siaip...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS