A. Augaitis sulaukė pasaulinio „X Faktoriaus“ kūrėjų dėmesio | Diena.lt

A. AUGAITIS SULAUKĖ PASAULINIO „X FAKTORIAUS“ KŪRĖJŲ DĖMESIO

  • 0

Prieš dvejus metus vykusios atrankos į Lietuvos projektą „X Faktorius“ dar ir dabar žavi Lietuvą ir pasaulį.

"Apie knygą nespręsk iš jos viršelio..." – taip pavadinta filmuota medžiaga, kurioje atrankos metu pasirodė Aleksas Augaitis. Ja neseniai feisbuko paskyroje pasidalijo talentų šou "X Factor Global".

Prieraše matomas ir daug emocijų keliantis klausimas: "...nes tai gali būti repo dievas!? Eminem, ką manai?" 

Į žinomą reperį Eminemą kreiptasi ne šiaip sau, nes būtent jo atliekamą kūrinį per minėtą atranką pasirinko A. Augaitis.

Iš pradžių vaikinui nesisekė atsakyti į vieno iš projekto teisėjų – Sauliaus Urbonavičiaus klausimą, ką dainuos. Mikčiojantis A. Augaitis niekaip neištarė atsakymo, vis bandė ir su kiekvienu nesėkmingu bandymu vis labiau jaudinosi. 

Tačiau pasigirdus pirmiesiems dainos akordams, A. Augaitis atgijo ir jo mikčiojimo – kaip nebūta. Maža to, savo repavimu ir įsijautimu jis pritrenkė visus teisėjus ir publiką.

"Kalbėdamas mikčioju, bet dainuoti galiu laisvai", – yra aiškinęs vaikinas.

Šis vaizdo įrašas sulaukė didžiulio susidomėjimo: per savaitę jis peržiūrėtas net 7,6 mln.  kartų, taip pat sulaukė 3,5 tūkst. komentarų. Juo pasidalijo apie 20 tūkst. internautų.

Vieni komentatoriai teigė, kad pasirodymas – visai neypatingas, kiti įžvelgė talentą ir skatino toliau dainuoti. Kai kurie įtarinėjo, kad mikčiojimas vaizdo įrašo pradžioje yra surežisuotas, tačiau tokiems pasisakymams prieštaravo tokią bėdą turintys žmonės. Jie aiškino irgi neturį bėdų dainuojant, tačiau neužsikertant pasakyti kelis žodžius – tikras iššūkis.

"Drąsus bičiukas. Keliu skrybėlę prieš jį", – skatino vienas internautų.

Vasarą Lietuvoje praūžė naujos atrankos į "X Faktorių". 

Teisėjų vietas ir šį sezoną užims S. Urbonavičius-Samas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijonas Mikutavičius ir Saulius Prūsaitis.

Belaukiant penktojo lietuviško sezono sekmadienį rodyta speciali laida „X Faktorius“. Kaip gimsta žvaigždės“. Netrukus žiūrovai galės susipažinti ir su naujais pretendentais į šio talentų šou nugalėtojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS