B. Nicholson naujoje knygoje papasakojo ir apie savo, ir apie televizijos virtuvę | Diena.lt

B. NICHOLSON NAUJOJE KNYGOJE PAPASAKOJO IR APIE SAVO, IR APIE TELEVIZIJOS VIRTUVĘ

  • 2

„Tai, kad mano laida vyksta virtuvėje, namus primenančioje aplinkoje, man padeda į laidą privilioti svečių, kurie šiaip jau į televizijos filmavimus vaikščioti atsisako. Pavyzdžiui, Islandijos prezidentą“, – šypsosi LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir savo gerbėjams pristato naujieną – naują kulinarinę knygą. Į ją žinoma kulinarė sudėjo ne tik televizijos laidose pristatytus receptus, bet ir praskleidė televizinio darbo užkulisius.

„Televizijoje gaminu ne pirmus metus, bet patiekalai iš laidos iškeliavo į knygą pirmą kartą, nors pasaulyje tai – gana įprastas reiškinys. Ši knyga – dovana ir atsakas į žiūrovų pageidavimus“, – sako B. Nicholson.

Žinoma moteris tvirtina labai dažnai po laidos sulaukianti prašymų per LRT rodytus receptus užrašyti. Juolab, kad šį sezoną pristatomi patiekalai yra labai kruopščiai atrinkti – B. Nicholson pabrėžė televizijos darbą vertinanti labai rimtai, ir besistengianti surasti ir sugalvoti tokius receptus, kurie būtų naudingi, skanūs ir nauji. Ir, jos manymu, šį sezoną tai puikiai pavyko.

„Taip, yra nuostabus dalykas – LRT mediateka, kur gali viską pasižiūrėti, bet man pačiai labai norėjosi, kad tie receptai neklajotų padangėje. Be to, ir aš pati labai mėgstu ir vertinu kulinarines knygas, esu net šiokia tokia jų maniakė“, – kalba B. Nicholson.

Kulinarė pripažįsta, kad knygoje atskleidė ne tik savo virtuvės paslaptis, bet ir parodė kitą – televizinio darbo virtuvę.

„Tie žmonės, kurie dirba televizijoje, supranta, kad laidoje yra ne tik vedėjas, o visa komanda, kuri dirba. Esu ekrane, kalbu daugiausiai, kartais – net per daug, bet už manęs ir šalia manęs yra nuostabi komanda, kuri sukuria vaizdą, nuotaiką, ir, tikiuosi, malonumą žiūrovui.  Visuomet sakau, kad atvirumas – geriausia politika. Man smagu parodyti, kaip vyksta kulinarinės laidos kūrimas“, – intriguoja televizijos laidos vedėja.

Visas pokalbis – vaizdo įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Zenonas Priekuliškis

Baikit mulkinti, aš dar nuo babūnės laikų turiu tų receptų knygų. Darotės sau reklamą ir p....at protą. Pilnas internetas tų receptų, vistiek randate tų runkelių kurie Jumis žavisi ir nebemato kaip yra valstybės durninami?

receptas

kaip lengva juos perrasineti,proto nereikia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS