Besiskiriančių Zuokų drama – žinomų žmonių akiratyje: prilygino Jasaičių skandalui | Diena.lt

BESISKIRIANČIŲ ZUOKŲ DRAMA – ŽINOMŲ ŽMONIŲ AKIRATYJE: PRILYGINO JASAIČIŲ SKANDALUI

  • 13

Trečiadienį besiskiriančių Agnės ir Artūro Zuokų namuose rastos dėžės su daiktais tapo tikrų tikriausio skandalo kaltininkėmis.

Apie namuose rastas dėžes Vilniaus miesto savivaldybę informavo A. Zuoko žmona, sostinės tarybos narė Agnė Zuokienė.

Buvęs Vilniaus meras A. Zuokas tvirtino, kad rasti daiktai priklauso Jono Meko fondui, dėžėse sudėti ne meno kūriniai, o knygos ir žurnalai apie kiną ir jo istoriją.

Buvęs Vilniaus meras sako, kad saugomos knygos, kino projektorius buvo skirtas „Fluxus“ ministerijos projektui Gedimino pr. Vilniuje, kur planuota įrengti juostinio kino centrą.

Ši istorija pro akis neprasprūdo ir žinomiems žmonėms. Socialiniuose tinkluose jie išsakė savo nuomonę.

Dainų autorius ir dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano į Zuokų skyrybų dramą pažiūrėjo su sarkazmu.

„Atrodo, eilinis trečiadienis, ir kaip griaustinis pyst – Zuokas apsivogė, meno kolekcija žiauriai vertinga, paveikslai, knygos, visas Meko gyvenimas. Bet kažkaip įtarimą kelia tai, kad žurnalistus sukvietė ir daiktus išvežė jo žmona. Na, nes labai dora ir čia „ne mūsų šeimos turtas, nežinau iš kur“. Suprask, Zuokas privogė. Nerealūs santykiai, neduok Dieve. Tačiau kvailiausia šioje vietoje, kad iš privačių namų daiktus išveža savivaldybės transportas, savivaldybės darbuotojai ir sandėliuoja savivaldybėje. Ech, mano žmona prisiskaitys šitų straipsnių ir paprašys savivaldybės darbuotojų, kad išvežtų mano senų kompaktinių diskų dėžę (senokai skundžiasi, kad vietą užima). Aš atkeršysiu ir su savivaldybės pagalba atsikratysiu jos rūbų. Ir dar – kartono pas mus už namo pilna ir lapų. Arčiau reikalo. Kuriuo numeriu reikia skambinti, kad sutuoktinio turtą išvežtų savivaldybės transportas. Kas žino?“, – „Facebook“ klausė Stano.

„Facebook“ nuotr.

Savo nuomonę išsakė ir laidos „Dviračio žinios“ kūrėjas Haroldas Mackevičius. Jis džiaugėsi, kad ši drama tapo dovana jo kuriamai laidai. „Remigijus Šimašius dabar kabinete klausosi niekam nežinomų Johno Lennono dainų, o Povilas Poderskis varto Yoko Ono negatyvus. Va čia ir yra tas „Fluxus“, aha“, – rašė H. Mackevičius.

„Galėjo man Agnė paskambinti, kai pagalvoju dabar. Mikriuką turiu, garažas labai sausas. Vežt gerokai arčiau. O tie Meko rakandai labai gerai filmavimams sueina,“ –  dar pridūrė humoristas.

O štai komunikacijos specialistas Arijus Katauskas šį įvykį prilygino praėjusiais metais garsiai nuskambėjusią vizažistės Oksanos Pikul ir krepšininko Simo Jasaičio nesantaikai.

„Facebook“ nuotr.

„Atsimenat Oksanos ir Simo skyrybų fejerverkus? Dabar palyginkit, kai ateina į sceną tikri profai. Nunešė velniop viską, dar ir seną politinį priešą užkabino nevaikiškai. Lenkiu savo žilą (du plaukai žili, tad jau galiu) galvą ir laukiu naujų serijų“, – feisbuke rašė A. Katauskas.

Visuomenės veikėją ir komunikacijos specialistą Saugirdą Vaitulionį prajuokino iš bičiulio išgirstas komentaras. „Moteris – kaip granata. Nuimk nuo jos žiedą ir pi**ec“, – trumpai Zuokų skyrybų performansą apibūdino bičiulis. Taiklu, vienok“, – su gerbėjais mintimis dalijosi žinomas vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

dar

viena ''nacionalynė vertybė'' ..............dabar į bajorų luomą tiesiai be dėžių

Zita

aš galvojau, kad Zuokienė protingesnė.

Rasuolė

Nesuprantu kaip jie ten gyveno,kad namuose Zuo..ė nematė ,kad yra 100 papildomų dėžių.Kažkoks absurdas.Brandus amžius ,o elgiasi kaip oksanelė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS