Britų supermanekenė K. Moss palieka ją atradusią agentūrą | Diena.lt

BRITŲ SUPERMANEKENĖ K. MOSS PALIEKA JĄ ATRADUSIĄ AGENTŪRĄ

  • 0

Britų supermanekenė Kate Moss (Keit Mos) paliko agentūrą „Storm Model Management“, su kuria ji prieš 28 metus sudarė savo pirmąjį kontraktą dėl modelio darbo.

Kaip rašo Britanijos dienraštis „Daily Mail“, 42 metų gražuolės ir ją atradusios agentūros skyrybos buvo „taikios“.

Kate, kuri yra bene sėkmingiausia Jungtinės Karalystės aukštosios mados manekenė ir žurnalų viršelių veidas, nusprendė perkelti verslą į savo namus ir pirmąkart pradėti pati rūpintis savo sutartimis.

„Po sėkmingo 28 metus trukusio ryšio Kate perkelia savo verslą į namus, o mes toliau aktyviai padėsime tvarkyti tebegaliojančias jos sutartis“, – „Storm“ atstovas sakė „Daily Mail“.

„Storm Management“ įkūrėja Sarah Doukas (Sara Dukas) pastebėjo Katę Moss Niujorke Johno F.Kennedy (Džono F.Kenedžio) oro uoste, kai jai tebuvo 14 metų. Mergina pasirašė kontraktą su šia agentūra, pradėjusią jos itin sėkmingą manekenės karjerą.

Mados ikona tapusi Kate išgarsėjo 10-ajame dešimtmetyje, kai ją savo veidu pasirinko „Calvin Klein“. Tuo metu ji buvo laikoma prieštaringai vertinamo madingo „heroino pupyčių“ įvaizdžio simboliu.

Kate – ne vienintelė supermanekenė, kuri nusprendė nutraukti ryšius su „Storm“ ir kuri laikosi labai dalykiško verslo modelio.

Cara Delevingne (Kara Delevin), dalyvavusi keliose mados kampanijose kartu su K.Moss, įskaitant bendradarbiavimą su Britanijos prabangos prekių ženklu „Burberry“ ir aukštosios gatvės mados namais „Mango“, nutraukė kontraktą su „Storm“ agentūra praėjusiais metais ir sutelkė dėmesį į aktorės karjerą.

„Labai tikėtina, kad ji, kaip ir Cara, tikėjosi labiau asmeniško vadybos stiliaus“, – vienas informuotas šaltinis ketvirtadienį sakė „Daily Mail“ portalui „MailOnline“.

„Praėjusią savaitę „Storm“ elektroniniais laiškais klientams pranešė, kad jie dabar pakeitė savo pavadinimą į „Storm Management“ ir kad jie nebėra modelių agentūra“, – pridūrė šaltinis.

Kate šiuo metu skiriasi su savo vyru muzikantu Jamie Hince'u (Džeimiu Hinsu), grupės „The Kills“ nariu. Jiedu susituokė 2011 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS