Broliai Maciai driokstelėjo: išsitatuiravo V. Mačiulį ir R. Fernandezą | Diena.lt

BROLIAI MACIAI DRIOKSTELĖJO: IŠSITATUIRAVO V. MAČIULĮ IR R. FERNANDEZĄ

„Turime turbūt jau po 40 tatuiruočių, bet vietos dar liko daug“, – juokėsi Normundsas Macius, kuris su broliu dvyniu Nauriu neseniai pasipuošė bičiulio žurnalisto Vido Mačiulio ir „mylimo“ krepšininko Rudy Fernandezo tatuiruotėmis.

Vieni didžiausių Lietuvos krepšinio gerbėjai broliai dvyniai Normundas ir Nauris savo kūnus papuošė dar keliomis tatuiruotėmis.

Normundo puošmena – žinomo žurnalisto, laidos „Krepšinio pasaulyje“ kūrėjo Vido Mačiulio tatuiruotė, o Nauris pasirinko abiejų nekenčiamo dėl nesąžiningo žaidimo „Real“ žaidėjo R. Fernandezo karikatūrą.

„Vidas – puikus ir labai geras mūsų draugas, žiūrime kiekvieną jo laidą apie krepšinį“, – 2011 metais juos „atradusį“ ir Lietuvoje išgarsinusį V. Mačiulį gyrė broliai. Tatuiruotėje V. Mačiulis įamžintas su vaizdo kamera.

Beveik keturias valandas darytas kūrinys maloniai nustebino ir patį žurnalistą. „Jie man nieko nesakė, to nesitikėjau, – šypsojosi V. Mačiulis. – Tatuiruotę mačiau internete – atrodo tarsi nuotrauka. Išties panašu!“

„Ant kūnų mes turėjome „Krepšinio pasaulyje“ ženklą, o dabar yra visas komplektas ir Vidas. Jis yra šalies krepšinio istorija ir šiandiena, tad būtų keista, kad ant savo kūnų neturėtume Lietuvos krepšinio metraštininko“, – dėstė N. Macius.

Įamžintas Rudy – Naurio pokštas. Broliai pasijuokė iš ispano – jį pavaizdavo gaunantį į veidą ir krūtinę iš bokso pirštinės, ant kurios yra Lietuvos vėliava. Piešinį vainikuoja užrašas angliškai „Neverk, Rudy“.

2011–2012 metų Eurolygos sezone, dar pirmose rungtynėse Madride Kauno „Žalgirio“ krepšininkus provokavęs, neetiškai žaidęs ir sirgalius siutinęs „Real“ krepšininkas R. Fernandesas po rungtynių Kaune gavo grąžos. Įniršęs dėl Ispanijos krepšinio žvaigždės elgesio Nauris jam smogė.

„Fernandesas gavo gerą pamoką. Jis – aktorius ir nekoks žmogus“, – tuomet teigė Normundas. – O dabar, pamatę naują tatuiruotę, daug mūsų pažįstamų ispanų leipo iš juoko.“

GALERIJA

  • Broliai Maciai driokstelėjo: išsitatuiravo V. Mačiulį ir R. Fernandezą
  • Broliai Maciai driokstelėjo: išsitatuiravo V. Mačiulį ir R. Fernandezą
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ei maciai-

Issitatuiruokit dar po kokį bibuka ant kaktos, išvis gerai atrodysit, debilai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS