Buvusi „Spice Girls“ narė prisipažino apie seksualinius eksperimentus | Diena.lt

BUVUSI „SPICE GIRLS“ NARĖ PRISIPAŽINO APIE SEKSUALINIUS EKSPERIMENTUS

  • 2

Buvusi Didžiosios Britanijos merginų popmuzikos grupės „Spice Girls“ narė Mel B (Mel Bi) atskleidė, kad „kelerius metus“ seksualiai eksperimentavo su kitomis moterimis, tačiau niekada nelaikė savęs lesbiete.

Dabar gyvenanti laimingoje santuokoje su savo antruoju vyru Stephenu Belafonte'u (Stivenu Belafontu), dainininkė, tapusi televizijos talentų konkurso žiuri nare, pripažįsta, kad tie romantiški nuotykiai su moterimis tebuvo vienas iš jos gyvenimo etapų, ir sako, kad dabar dailiosios lyties atstovėms intymaus potraukio nejaučianti.

Penktadienį dalyvaudama britų komiko Alano Carro (Alano Karo) televizijos šou „Chatty Man“, Mel B paaiškino: „Buvau tik viena tų moterų. Dabar esu laimingai ištekėjus ... Buvau viena jų kelerius metus.“

Šis atviras prisipažinimas tą vakarą nebuvo vienintelis – sėdinti greta A.Carro Mel B pareiškė į laidą atėjusi nevilkėdama apatinių.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ciulpike

skiles nepatiko laizimas nusprende biby ciulpti dabar :D

jos

eksperimentavimas tai nudurnėjimas,nes iš gero gyvenimo nebežinojo kaip dar gali išsidirbinėti.O ir prisipažinimas,kad nevilki apatinių,tai jau psihikos sutrikimas,tad reiktu jai kreiptis pas gydytojus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS