Byra trečioji verslininko S. Martinavičiaus santuoka | Diena.lt

BYRA TREČIOJI VERSLININKO S. MARTINAVIČIAUS SANTUOKA

  • 8

Prieš daugiau nei dvejus metus susituokę Sigitas ir Edita Martinavičiai suka skirtingais keliais.

„Gyvenime gali mylėti. Ir ta meilė buvo... Labai stipri, gal kiek audringa su daug sunkumų. Bet viskas kas turi pradžią turi ir pabaigą. Ta pabaiga gal atėjo greit, bet praleistas laikas kartu buvo tobulas ir galiu tik pasakyti ačiū žmogui, kuris 2,5 metų buvo su manim ir su juo galėjau išgyventi jausmus, kuriuos išgyvenau. Skyrybos nėra lengvas dalykas, bet, manau, tą skausmą aš jau išgyvenau ir galiu pasakyti, kad jau esame išsiskyrę ir gana netrumpą laiką. Kartais tiesiog reikia priimti sprendimus, kurie gal skausmingi, bet būtini tam, jog ateitis būtų gražesnė“, – socialinio tinklo paskyroje rašė verslininko žmona E. Martinavičienė.

S. Martinavičiui ši santuoka yra trečioji, E. Martinavičienei – antroji.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

nuomone

kokia naujiena ,nejuokinkit jus zmoniu ,tegul skiriasi tuokiasi ,kas jie tokie ,kad mums rupetu ju gyvenimai ,gal tokiu budu reklamuojasi ,tai tuomet aisku.

Blogai.

Neišlaikė sutuoktiniai išbandymų gyvenimu, neišlaikė..Rinkitės antras puses ne pagal grožį ar kitus ,,parametrus" o pagal tai ar mylimasis sugebės būti draugu ir gyvenimo sunkumų nebijančiu, padoriu žmogum. Ir pats save ,,drausmėj" laikykit...aplink visada bus pagundų žadančių dar didesnę laimę, raginančių viską keist, pradėt iš naujo..O paskui vėl bus taip pat kaip kad buvo. Gal net blogiau..Taip ir eisit eisit per pasaulį visada kaip laisvas turistas o senatvėje liksit vienas. Nežiūrint kad eilinį kartą vėl kažkas bus šalia..

Tai jis

Padevetom nuotakom prekiauja kad verslynykas?siaip sita per 2,5 sugebejo nudrozt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS