D. Bunkus ginasi jausmų žaviai tamsiaplaukei: mes tik draugai | Diena.lt

D. BUNKUS GINASI JAUSMŲ ŽAVIAI TAMSIAPLAUKEI: MES TIK DRAUGAI

  • 57

Žinomas verslininkas Danielius Bunkus nuolat būna dėmesio centre dėl neslepiamo asmeninio gyvenimo, kuriame niekuomet netrūksta  nei nuotykių, nei moterų. Šįkart dėmesį patraukė įspūdinga tamsiaplaukė, kuriai žinomas verslininkas skyrė ypatingą dėmesį ir širdeles  instagramo paskyroje. 

Sekmadienį instagramo istorijose Danielius įkėlė dailios  tamsiaplaukės Samantos nuotrauką su gana asmenišku įrašu: „Tu esi mano sielos daina, mano nuostabiausio grožio moteris ir kartu mano geriausias draugas, kai kartu gliaudome semkes su treningais ir pezam nesąmones“.

Kauno.diena.lt pavyko pasikalbėti  su D. Bunkumi.

Pasiteiravus, ar santykiai su žaviąja Samanta rimti, D. Bunkus atsakė: „Mes tiesiog esame draugai. Su Samanta nesame pora.“

Instagramo nuotr. 

Verslininkas papasakojo, jog Samanta yra lietuvė, gyvenanti  Londone. Šio vyro gyvenime niekuomet  netrūko gražių  ir stiprių moterų. „Ar nebijote iš naujo nerti į jausmus?“ – teiravomės D. Bunkaus. „O ko man bijoti? Čia ne man, o joms reiktų bijoti. Man tai kas?“, – šypsodamasis sakė Danielius.

Instagramo nuotr. 

– Ir niekuomet jūsų širdis nebūna sudaužyta? – toliau teiravomės Danieliaus.

– Būna, kai būna ir sudaužyta. Bet  jau seniausiai taip nebuvo. Tiesiog gyvenu savo gyvenimą, džiaugiuosi tokiomis draugėmis kaip Samanta ar kitos moterys. Viskas yra OK.

Instagramo nuotr. 

Čia nėra santykių. Tiesiog mes esame draugai ir viskas

Bandant išgauti daugiau informacijos apie tamsiaplaukę Samantą, Danielius neslėpė šios dienos nuostabos. „Šiandien perskaičiau, kad ji yra aštuonis kartus laimėjusi kažkokius „Mis“ ir dvi karūnas. Bet aš pats to nežinau. Nesigilinau, juk mes tiesiog draugai, pažįstami nuo vasaros“, – prisipažino D. Bunkus. 

„Čia nėra santykių. Tiesiog mes esame draugai ir viskas“, – dar kartą pabrėžė D. Bunkus. Pastebėjus, jog jokiai kitai moteriai, išskyrus Samantą, vyras neskiria tiek dėmesio savo socialiniuose tinkluose, D. Bunkus ilgai žodžio kišenėje neieškojo. „Aš skiriu daug dėmesio įvairioms moterims. Tik gal dabar už Samantos visi užkliuvo. Juk aš kaip gyvenu, tą ir postinu. Man tai kas?“– linksmai nusiteikęs pokalbį baigė verslininkas. 

GALERIJA

  • D. Bunkus ginasi  jausmų žaviai tamsiaplaukei: mes tik draugai
  • D. Bunkus ginasi  jausmų žaviai tamsiaplaukei: mes tik draugai
  • D. Bunkus ginasi  jausmų žaviai tamsiaplaukei: mes tik draugai
Rašyti komentarą
Komentarai (57)

Simas

Buratino Buratino Buratino Buratino buratino!!!

Neišglaudyta semkė

Ar galima kvailiau parašyti'"glaudome semkes su treningais...".Tai ką,dantų neturite,kad glaudote su treningais?Nors šiaip,turi būti toks pat prietranka,kad suprastum,kaip semkes galima glaudyti su treningais.

Petras

Šitas buratinas tegul nebejuokina pasaulio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS