D. Filmanavičiūtė: taip, aš laukiuosi kūdikio | Diena.lt

D. FILMANAVIČIŪTĖ: TAIP, AŠ LAUKIUOSI KŪDIKIO

  • 6

Atlikėjos ir reklamos kūrėjos Dovilės Filmanavičiūtės-Miss Sheep gyvenime – itin džiugios permainos. Moteris laukiasi pirmagimio.

D. Filmanavičiūtė išsklaidė jau kurį laiką žiniasklaidoje ir internetinėje erdvėje sklandžiusius gandus, socialiniame tinkle atskleisdama, jog laukiasi vaikelio.

„Man atrodo, puikus rytas pabaigti tą mėnesį trunkantį žiniasklaidos priemonių draskymąsi, kas pirmesnis, ir tą „girdėjome gandų“ bei „paukštukas pačiulbėjo“ festivalį. Taip, aš laukiuosi kūdikio“, – feisbuke rašė Miss Sheep.

Moteris dėstė suprantanti paradoksalumą, kaip viešai nuomonę reiškiantis žmogus staiga nusprendžia patylėti bei neatsakyti į visų užduodamus klausimus, tačiau mamos turėtų ją suprasti.

„Suprantu, kad mano įvaizdis toks: sunku suprasti, kaip žmogus, tiek malantis liežuviu, ima ir užsimano patylėti. Bet žaidimo taisykles aš suprantu, tebūnie. Šiandien mane supras tik mamos. Anokios čia šviesos, romantikos ir noro dalintis. Tai nuolatinė įtampa ir pasimetimas, nuolatinė baimė, ar tikrai viskas gerai, ar aš sugebėsiu... Pasaulis verčiasi aukštyn kojom, džiugesys maišosi su paranoja ir galvą sprogdinančiais klausimais“, – tęsė D. Filmanavičiūtė.

Asmeninio archyvo nuotr.

Atlikėja taip pat dėkojo už gautus sveikinimus, bet pridūrė, kad apie nėštumą ir vaikelio laukimą kalbės tiek, kiek ji asmeniškai norės.

„Nesinaudoju nėščiųjų kasomis, nereikalauju iš Au naktinio reido į parduotuvę, manęs lyg ir netaško hormonų pasiutpolkė, bet, dėkodama už plūstančius sveikinimus, aš paprašysiu man leisti kalbėti tiek, kiek norisi man pačiai. Ir sugalvokit kokį nors originalesnį klausimą už „kaip reagavo būsimas tėtis“. Nes šis pasaulis geresnio būsimo tėčio dar nematė. O mama tai jau kaip nors susitvarkys...“ – rašė Miss Sheep.

Portalas primena, kad D. Filmanavičiūtė yra susižadėjusi su Aurimu Grigu.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Alioša

Kas ta kikimara ? Pirmą kartą apie tokią girdžiu.

Ooooooo....

O kaip ji pastojo ? Neradau parašyta...

As

Ko skaitai ir rasai jei nezinai? Niekas nepraso tavo nuomones.O jei as ja zinau ir daznai matau sou laidose tai labai puiki moteris.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS