D. Norvilas: jei mėnesį nieko nedirbčiau, pulčiau į depresiją | Diena.lt

D. NORVILAS: JEI MĖNESĮ NIEKO NEDIRBČIAU, PULČIAU Į DEPRESIJĄ

  • 0

Atlikėjui, aktoriui bei laidų vedėjui Deiviui Norvilui (36 m.) 2016-ieji metai buvo išties įsimintini. Jis su žmona Renata Norvile (37 m.) susilaukė sūnaus Rėjaus, vaidino spektaliuose, miuzikluose, „Lietuvos ryto“ televizijoje vedė laidą „Auksinė daina“. Nepaisant įtempto grafiko jis su žmona bei atlikėja Vaida Genyte (42 m.) dar spėjo surengti koncertinį turą „Kalėdos kartu“.

Laisvo laiko, kurį galėtų praleisti su mažuoju sūnumi, lieka nedaug, tačiau atlikėjas neslepia, kad jeigu bent mėnesį tektų nedirbti, jis greičiausiai pultų į depresiją.

D. Norvilas atviras: nors sūnaus gimimas atnešė daug džiaugsmo, visgi daugiausiai laiko su juo praleidžia Renata, nes jo paties darbai niekaip nenutrūksta: „Prisipažinsiu, kad susilaukus dar vieno vaiko labiausiai gyvenimas pasikeitė Renatai. Ji su vaiku praleidžia, sakyčiau, 95 proc. laiko, nes aš dirbu nenutrūkstamai. Didžiausias krūvis tenka jai, o mano gyvenime po vaiko gimimo tiesiog atsirado dar daugiau džiaugsmo.“

Sausio 1-ąją visą dieną pradrybsojau lovoje. Ilgesnių atostogų neturėjau. Jei ištisą mėnesį visiškai nieko nedirbčiau, matyt, pulčiau į depresiją.

Kalėdinis laikotarpis visiems pramogų pasaulio atstovams visuomet būna pats užimčiausias. Deivis – ne išimtis. „Kalėdinis laikotarpis buvo labai įtemptas. Gruodžio mėnesį buvo 23 renginiai. Turėjau daug įvairių koncertų, įvyko „Paryžiaus katedros“ premjera, kurioje aš atlikau Grenguaro vaidmenį. Koncertinis turas „Kalėdos kartu“ kartu su žmona Renata bei V. Genyte taip pat praėjo puikiai. Žiūrovų prisirinko pilnos salės, kai kuriuose miestuose surengėme net po du koncertus.“

Po įtempto šventinio laikotarpio dauguma atlikėjų dažnai išskrenda ilgoms atostogoms į šiltuosius kraštus ar bent jau atsisako darbų tam, kad galėtų atsipūsti, bet ne Deivis. Iškart po Naujųjų metų sutikimo jis pradėjo rūpintis savo vedamos laidos „Auksinė daina“ filmavimais. „Sausio 1-ąją visą dieną pradrybsojau lovoje. Ilgesnių atostogų neturėjau. Jei ištisą mėnesį visiškai nieko nedirbčiau, matyt, pulčiau į depresiją.“ Tad nė kiek nepailsėjęs nuo šventinio darbų maratono Deivis puolė dirbti prie į „Lietuvos ryto“ televizijos eterį grįžtančios laidos „Auksinė daina“.

Filmavimo darbai jau senai įgavo pagreitį, visa filmavimo komanda su Deiviu priešakyje žiūrovams išduoda paslaptį: naujame sezone pasirodys daugybė populiariausių Lietuvos atlikėjų, o informacija apie juos nustebins net pačius didžiausius gerbėjus. Laidose skambės ne tik visų pamėgti šlageriai, bet ir pačios naujausios atlikėjų dainos.

„Nekantrauju grįžti į eterį su laida „Auksinė daina“. Man atrodo, kad mūsų laidos įsibėgėjo, man pavyksta prakalbinti net visiškai nešnekančius pašnekovus. Labai laukiu starto, nes man pačiam labai įdomu bendrauti su atlikėjais. Aš niekada neskaitau kažkokios sausos informacijos apie juos, o tiesiai pačių klausiu, kas man atrodo įdomu. Tikiuosi, kad tas mano smalsumas sutampa su žiūrovų smalsumu daugiau sužinoti apie atlikėjus. Mes džiaugiamės, kad esame mylimi „Lietuvos ryto“ žiūrovų,“ – sako Deivis.

„Auksinė daina“ – vasario 10 d. 20.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS