D. Penn pozavo erotiškoms žurnalo nuotraukoms | Diena.lt

D. PENN POZAVO EROTIŠKOMS ŽURNALO NUOTRAUKOMS

  • 0

Seano Penno (Šono Peno) dukra, modelis Dylan Penn (Dilan Pen) neslėpdama beveik nieko pozavo erotiškoms žurnalo „Treats“ nuotraukoms.

Seano Penno (Šono Peno) dukra, modelis Dylan Penn (Dilan Pen) neslėpdama beveik nieko pozavo erotiškoms žurnalo „Treats“ nuotraukoms.

22 metų Dylan, „Oskaro“ laureato ir jo buvusios žmonos, taip pat aktorės Robin Wright (Robin Rait) duktė, savo grožybes demonstruoja žurnalo viršelyje, atsirėmusi į sieną, ranka pridengusi krūtis, o „Fendi“ rankine – klubus.

Interviu žurnalui ji gyrė fotografą Tony Duraną (Tonį Djuraną) už skoningą darbą ir pripažino, kad fotosesija buvo sunkesnė nei ji manė.

„Žinojau jo fotografijas dar prieš tai, kai manęs buvo paprašyta fotografuotis, ir tikrai žavėjausi juo, kaip menininku. Man visuomet patiko jo nespalvoti aktai, jie visuomet būdavo taip skoningai padaryti ir, kalbant konkrečiau, atskleisdavo tą neabejotinai elegantišką, bet stiprų grožį, kurį, mano nuomone, įkūnija visos moterys“, – paaiškino ji.

„Tai tikrai buvo patirtis, kurios niekada nepamiršiu. Niekada nebūčiau pamaniusi, kad išsirengti nuogai, prisidengiant vaginą „Fendi“ rankine, bus taip sunku!“, – sakė ji.

Kitose žurnale paskelbtose nuotraukose D.Penn pozuoja tik su didžiuliu vėriniu, kuris krinta žemiau klubų, ar tik su juoda tinkline palaidine.

Kovo mėnesį pasklido gandų, kad „Playboy“ redaktoriai pasiūlė D.Penn 150 tūkst. dolerių už pozavimą jų viršeliui, bet ji galiausiai tą pasiūlymą atmetė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS