D. Teišerskytės ateities planuose – kūryba ir turas po Lietuvą | Diena.lt

D. TEIŠERSKYTĖS ATEITIES PLANUOSE – KŪRYBA IR TURAS PO LIETUVĄ

  • 1

Net keturias kadencijas, arba 16 metų, Seimo nare buvusi Dalia Teišerskytė po šių metų rinkimų į Seimą nebepateko.

Poetė, žurnalistė, beveik 400 dainų tekstų autorė, apsilankiusi TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, pasakos, jog pokyčių gyvenime nebijo, bei atskleis ateities planus.

Žinoma moteris prisipažins: sužinojusi, jog nepateko į Seimą, labai nusiminė. Tiesa, tokiu Lietuvos žmonių sprendimu ji jau išmoko džiaugtis. „Iš pradžių, kai sužinojau savo vietą sąraše, man buvo beprotiškai apmaudu. Bet kai pažiūrėjau, kad mano mylimi žmonės iš 28 vietos mane pakėlė į 15, pagalvojau, kad dirbau ne veltui, pradėjau savimi didžiuotis“, – šypsodamasi sakys D. Teišerskytė.

Kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ buvusiai politikei staigmeną surengs geriausia bičiulė, televizijos laidų vedėjo, prodiuserio Gedimino Juodeikos mama, povandeninio plaukimo tarptautinės kategorijos trenerė Virginija Juodeikienė. Padedama profesionalaus virtuvės šefo ir maisto stilisto Reinaldo Janonio ji viduryje prekybos centro ruoš ypatingus pusryčius. Save „nacionaline vertybe“ kadaise pavadinusi D. Teišerskytė tokia staigmena itin džiaugsis.

„Keisti ką nors valstybėje yra beprotiškai sunku todėl, kad kas keleri metai keičiasi valdžios. Dabar aš girdžiu, kad naujai atėję jau ruošiasi visus priversti nustoti gerti. Na kaip aš galiu neišgerti „čierkiuko“ savo kaime vakare prieš vakarienę? Man čia būtų smūgis į paširdžius“, – kulinarinėje laidoje juokaus moteris.

Laidoje moteris džiugiai pasakos ir apie savo ateities planus, kuriuose – sugrįžimas į kūrybą ir net muzikinis turas po Lietuvą: „Dabar mes turim tokį fainą planą su Mečislovu Subeliu. Mečislovas išleido plokštelę, kurioje yra 12 Mikalojaus Noviko dainų – 6 senos ir 6 naujos. Tų šešių tekstai yra mano. Mes sumanėme turą po Lietuvą“.

D. Teišerskytė visiems linki užmiršti pykčius ir prisiminti kultūrą: „Kultūra yra kelias į orią Lietuvos ateitį. Taigi aš visiems linkiu ne pavydo, ne pykčio, ne rietenų, bet kultūros“.

Linksmą ir atvirą ponios Dalios interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ per TV3.

GALERIJA

  • D. Teišerskytės ateities planuose – kūryba ir turas po Lietuvą
  • D. Teišerskytės ateities planuose – kūryba ir turas po Lietuvą
  • D. Teišerskytės ateities planuose – kūryba ir turas po Lietuvą
  • D. Teišerskytės ateities planuose – kūryba ir turas po Lietuvą
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nereikia

išsigalvoti! Niekada Dalia savęs tiesiogiai nepavadino,, nacionaline vertybe". Tai buvo pasakymas apie visus visus nusipelniusius žmones. Kodėl pas mus tiek daug pagiežos?Nesistebėkime iš pasityčiojimų mokyklose,gatvėse, jei seimo nariai, žurnalistai iškraipo, dar su pasišaipymu. O Dalia protinga, talentinga, labai moteriška, miela moteris.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS