D. Zvonkus šokiravo: liko tik su trumpikėmis, bandė nurenginėti Stano | Diena.lt

D. ZVONKUS ŠOKIRAVO: LIKO TIK SU TRUMPIKĖMIS, BANDĖ NURENGINĖTI STANO

  • 5

Kaip tik dabar – pats atostogų įkarštis. Į laisvas dienas sudėta tiek daug vilčių, tai – ir laisvė, ir kelionės, ir daugiau laiko su šeima bei draugais. Vasaros tiek mažai, planų tiek daug, o pinigų, kaip visada... tik šiaip sau. Kaip suderinti santaupas ir malonumus?

Dainininkas ir prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano pasakojo gavęs šoką, kai kreipėsi į kelionių agentūrą prašydamas suplanuoti poilsį Turkijoje dviem suaugusiems ir keturiems vaikams.

„Juokinga situacija, paprašėme parinkti kelionę į Turkiją ir gavome pasiūlymą savaitei už 34 tūkst. eurų. Nes mes netelpame į jokį numerį, tik į vilą.

Vila kaip vila, matyt, laiko tokiems klientams, kurie turi pinigų kaip Žilvinas Grigaitis. Iš pradžių atrodė, kad spausdinimo brokas, kad netyčia atsirado nulis.

Paskui suformavo pasiūlymą su dviem kambariais ir kaina sumažėjo iki 7–8 tūkst.“, – pasakojo Stano.

Ž. Grigaitis pripažino, kad jo kelionė aplink pasaulį kainavo žymiai daugiau nei 34 tūkst. „Bet nereikėtų plėstis į tai, kas kiek kainavo. Kainavo skrydžiai, naudojausi vieno skrydžių aljanso nuolaidomis, papildomai mokėjau už viešbučius, programą, ši kelionė kitaip sukonstruota“, – pasakojo Ž. Grigaitis.  

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vasaros sezoną atidarė nuotaikingas Stano ir Deivydo Zvonkaus lietuviškų hitų popuri. D. Zvonkus taip įsilinksmino, kad pasirodymo metu liko tik su  trumpikėmis, nustebindamas ne tik studijos svečius, bet ir Stano.

Šortus D. Zvonkus bandė numauti ir Stano, tačiau šis nepasidavė bičiulio avantiūrai ir atrodė gerokai nustebęs.

Žvaigždės apie įspūdingiausios vasaros atostogoms išleistas sumas bei D. Zvonkaus ir Stano dainų premjera – šį vakarą 19.30 val. „KK2 penktadienyje“ per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Liucijus

Nėra bjauriau kai debilas imituoja debilumą.

Ar tai

ne iškrypimo diagnozė?

Nesupratot?

taigi kitai Eurovizijai vyras ruošiasi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS