Dainininkė S. Loboda jau atvyko į Lietuvą | Diena.lt

DAINININKĖ S. LOBODA JAU ATVYKO Į LIETUVĄ

  • 0

Trečiadienį (rugsėjo 4 d.) Klaipėdoje ir penktadienį (rugsėjo 6 d.) Vilniuje koncertus surengsianti dainininkė Svetlana Loboda jau atvyko į Lietuvą.

Populiarioji atlikėja į Palangą atskrido privačiu lėktuvu, kuriuo grįžo iš atostogų Mikonos saloje Graikijoje. Savo paskyroje „Facebook“ dainininkė pasidalino nuotrauka iš lėktuvo, kurią pakomentavo: „Labas, Klaipėda! Šiandien – jūsų mieste! Mes jau vietoje! Mielai kviečiu į koncertą! Ateisi?”.

Svetlana Loboda yra viena ryškiausių dainininkių šiuolaikinėje popmuzikos scenoje. Praėjusiais metais dainininkė pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų. Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

Nepraleiskite įpūdingų Svetlanos Loboda koncertų, kurie vyks šiandien, rugsėjo 4 d., „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir poryt, rugsėjo 6 d., „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Tai unikalus šansas pamatyti fantastinę 2 val. trukmės programą „Superstar Show“, kuriame visos detalės apgalvotos iki smulkmenų, o unikalios Svetlanos Loboda dainos sukuria dar ryškesnį įspūdį.

Bilietus į rugsėjo 4 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir rugsėjo 6 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiančius Loboda koncertus galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt

GALERIJA

  • Dainininkė S. Loboda jau atvyko į Lietuvą
  • Dainininkė S. Loboda jau atvyko į Lietuvą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS