Dainininkė V. Genytė: aš muzikos nesiklausau | Diena.lt

DAINININKĖ V. GENYTĖ: AŠ MUZIKOS NESIKLAUSAU

  • 0

Velykų savaitės džiaugsmingą nuotaiką palaikys smagiausia TV3 laida „Gero vakaro šou“. Šventiškai nusiteikusi dainininkė, pedagogė Vaida Genytė laidoje kalbės apie savo muzikinę karjerą, fizinę formą ir kitus gyvenimiškus dalykus.

Laidos herojė V. Genytė atvykusi į „Gero vakaro šou“ labai drąsiai kalbėjo apie sutiktus muzikos mokytojus, santykį su muzika ir pabrėžė kaip jausdavosi vaikystėje, kai dar tik pradėjo mokytis groti. 

„Jie taip sugebėdavo padaryti tokį spaudimą, kad tu jaustumeis, na nepasakyčiau, kad labai taip patogiai, jaukiai. Aš žiauriai nenorėjau groti. Aš labai nenorėjau mokytis muzikos. Man patiko tik tai tas, kas man pavyksta greitai, aiškiai ir iš karto“, – pasakojo V. Genytė apie patirtis muzikos mokykloje.

Atrodo, kad muzikos pasaulio žmonių gyvenimas visada apipintas tik įvairiausiomis dainomis, melodijomis ir jie nenustoja dainavę, tačiau atlikėja atskleidė visiškai kitokią, kiek stebinančią savąją pusę.

Ir po koncerto, kai važiuoju visą laiką paprašau – išjunkit visus aparatus, kurie skleidžia garsus muzikinius.

„Aš išvis muzikos nesiklausau. Dažniausiai, tai klausausi tada, kada man reikia darbui, tada, kada aš ruošiuosi, kada aš ieškau kažkokių, tam tikrų kūrinių, ruošiu kūrinį ir mokausi, tai va, tada aš klausau, o šiaip specialiai, kad įsijungčiau savo malonumui kaip fonui darant valgyt ar tvarkant kambarius, ar automobilyje – niekada to nebuvo. Ir po koncerto, kai važiuoju visą laiką paprašau – išjunkit visus aparatus, kurie skleidžia garsus muzikinius“, – sakė V. Genytė.

Na, o parvykus iš koncertų namuose jos laukia vyras Aidas ir sūnus, apie kurį kalbant V. Genytei nedingsta šypsena, nors artėjantis naujas sūnaus etapas ją labai jaudina.

„Labai gaila... Žinok, jam jau dabar 18 metų. Jis jau užaugęs, tikras žmogus, geras labai ir man labai gaila, kad jis jau toks didelis“, – teigė V. Genytė.

GALERIJA

  • Dainininkė V. Genytė: aš muzikos nesiklausau
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS