G. Savickas parodė tai, ko TV žiūrovai neturėtų pamatyti | Diena.lt

G. SAVICKAS PARODĖ TAI, KO TV ŽIŪROVAI NETURĖTŲ PAMATYTI

  • 1

Susiklosčiusi situacija pasaulyje neaplenkė ir LNK laidos „Šeškinės 20“. Dėl saviizoliacijos laidos vedėjas Giedrius Savickas šį trečiadienio vakarą su žiūrovais ir vakaro šou svečiais sveikinsis iš savo namų.

Laidoje svečiuosis muzikantas, prodiuseris ir aktorius Andrius Mamontovas. „Man labai žaismingai atrodo puodelis, kuris padėtas priešais televizorių, kuriame matome Giedrių. Jis labai vienišas, jame bent šiaudelis turėtų būti. Aš visą laidą lauksiu, kada Giedrius iš jo atsigers“, – juokaus A. Mamontovas.

Atlikėjas laidoje pasakos turėjęs daug gastrolių po pasaulį ir atskleidė savo mėgstamiausią vietą Žemėje. „Ta vieta yra Honkongas. Pirmą kartą aš jį pamačiau tik pro lėktuvo langą ir jau tada supratau, kad man reikia ten apsilankyti. Ten yra visko, ką tik gali sugalvoti. Tai viso pasaulio mišinys, kuris labai dera. Kai ten nuvykstu, tai jausmas, lyg aš ne lankausi, o sugrįžtu“, – šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Šeškinės 20“  atviraus atlikėjas.

Andrius Mamontovas, LNK nuotr.

Kadangi LNK grupės kanalas 2TV švenčia savo pirmąjį gimtadienį, o atlikėjas A. Mamontovas buvo starto simbolis, vedėjai nusprendė nustebinti atlikėją. „Lygiai prieš metus, su tavo daina „Mono arba stereo“ startavo naujas muzikinis kanalas 2TV. Ir, kadangi buvai jo premjera mes tavęs paprašysime užpūsti pirmojo gimtadienio torto žvakutę“, – kalbės Dž. Siaurusaitis.

„O norą turiu galvoti sau ar kitiems? Turbūt galvosiu jį pasauliui ir likimui“, – užpūsdamas žvakę teigs A. Mamontovas.

Į laidą taip pat atvyko visi trys 2TV kanalo vedėjai – Timūras Augucevičius, Dalia Belickaitė bei Marija Silickaja-Šmatavičienė, kurie pasidalino kanalo programa. „Šis kanalas yra visų muzikantų namai. Pagaliau Lietuvos atlikėjams atsirado muzikinė terpė parodyti savo kūrybą ne tik internete. A. Mamontovas yra sakęs, kad pagaliau atsirado toks kanalas, dėl kurio vėl galės pradėti kurti klipus“, – kalbės 2TV vedėja M. Silickaja-Šmatavičienė.

Džiugas Siaurusaitis ir Giedrius Savickas, LNK nuotr.

Ilgai netvėręs kailyje, Dž. Siaurusaitis nusprendė patikrinti savo partnerį ir pasiteirauti, ar net būdamas namuose jis sąžiningai pasirengė laidai ir dėvi visas stiliaus detales.

„Aš tavęs noriu paklausti, Giedriau, o tu dabar su kostiuminėmis kelnėmis? O ar su batais esi? Nes žinom, kad stilistė tau juos vežė“, – tęs vedėjas Dž. Siaurusaitis.

Tokio akibrokšto nesitikėjo ne tik žiūrovai, bet ir G. Savicko kolega Dž. Siaurusaitis. Eterio metu G. Savickas drąsiai parodė tai, ko žiūrovai niekada neturėtų pamatyti. Pakėlęs koją į kamerą, vedėjas visiems pademonstravo sėdintis basomis.

GALERIJA

  • G. Savickas parodė tai, ko TV žiūrovai neturėtų pamatyti
  • G. Savickas parodė tai, ko TV žiūrovai neturėtų pamatyti
  • G. Savickas parodė tai, ko TV žiūrovai neturėtų pamatyti
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kauniete

Gaila buvo ramu nuo ju tu koncertu ipač palanga šiemet pailses nuo ju bliovimo tai vis išlenda durniu laidos durno pliurpimo neaiškios temos atleiskit bet šlikštu i juos žiurėti klausyti nu o Mamontova BEBALSĖ garsenybė garsus tik tuo kad KGB GRYBĖ medali iteikė Nei tu ka sukursi nei tu sudainuosi eik dirbti bus daugiau naudos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS