Dizainerė I. Kvedarienė prabangius užsienio viešbučius iškeitė į Lietuvos gamtą | Diena.lt

DIZAINERĖ I. KVEDARIENĖ PRABANGIUS UŽSIENIO VIEŠBUČIUS IŠKEITĖ Į LIETUVOS GAMTĄ

  • 0

Dizainerė Indrė Kvedarienė, kurios išskirtiniu ženklu tapo nuostabios 3D angelų aplikacijos ant drabužių sako, kad ruošdamasi naujai kolekcijai šiemet pritrūko laiko įprastoms atostogoms užsienyje: „Įprastai vasarą su draugėmis keliaudavome į šiltus kraštus. Praeitais metais buvome Egipte, šiemet pavasarį – Kipre. Ten mėgaudavomės saulės voniomis bei ramybe prie baseino. Šiemet nauji darbai sujaukė planus ir teko išmėginti poilsį Lietuvoje“.

Moteriai įstrigo tai, kad šiemet aplankė itin gražius Lietuvos kampelius. „Tiek aš, tiek šeima likome sužavėti Druskininkais, Birštonu, Trakais, Nida. Išmėginom ir pasyvesnį, ir aktyvų poilsį – daug važinėjom dviračiais po nuostabias apylinkes, žaidėme tenisą, plaukiojome valtimis, žvejojome“, – sakė dizainerė.

Nors pripratusi prie prabangios viešbučių aplinkos, moteris nepabijojo pažinti ir dažnai orais nelepinančią lietuvišką gamtą. „Džiaugiuosi, kad situacija susidėliojo taip, kad vėl pamačiau tuos nuostabius gamtos kampelius. Fantastiški peizažai, grynas oras, aktyvus poilsis – gamtoje pilna veiklos visai šeimai. Tikiuosi, kad net jei kita vasara nebus tokia užimta, pavyks ištrūkti ne tik į mūsų taip trokštamus Maldyvus, bet ir vėl pakartoti išvykas į lietuvišką gamtą,“ – planavo Indrė Kvedarienė.

GALERIJA

  • Dizainerė I. Kvedarienė prabangius užsienio viešbučius iškeitė į Lietuvos gamtą
  • Dizainerė I. Kvedarienė prabangius užsienio viešbučius iškeitė į Lietuvos gamtą
  • Dizainerė I. Kvedarienė prabangius užsienio viešbučius iškeitė į Lietuvos gamtą
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS