Džiazo žvaigždė sportavo Klaipėdoje | Diena.lt

DŽIAZO ŽVAIGŽDĖ SPORTAVO KLAIPĖDOJE

Klaipėdos Pilies džiazo festivalio gerbėjus savitu balsu kerėsianti Sheila Ray Charles, pasaulinės legendos Ray Charleso dukra, į Klaipėdą atvyko gerokai anksčiau nei kitos žvaigždės.

Amerikietė šiomis dienomis pluša ne tik repeticijose, tačiau ir "Klaipėda GYM" sporto klubo treniruoklių salėse bei baseine.

Vakar viešnia mynė dviratį, plaukiojo baseine, šiandien žada išmėginti TRX treniruoklius ir dalyvauti asmeninėje klubo vadovės Rasos Vilkienės treniruotėje.

Akylesni džiazo mėgėjai galės pasidžiaugti teigiamais praėjusiais metais Lietuvoje viešėjusios S.R.Charles kūno pokyčiais. Apvalainų formų dainininkė, per metus atsikračiusi nemažai kilogramų, Klaipėdoje žada šį rezultatą dar pagerinti.

Viešnios atvirumu stebėjosi R.Vilkienė.

"Sheila nesidrovėjo pasakyti, kad treniruoklį dviratį mynė pirmą kartą. Jai labai patiko. Plušėjo dainuodama. Tuo nustebino kitas sportavusias moteris", – pasakojo trenerė.
"Namie lankau aerobikos treniruotes, plaukioju, todėl dviračių nebuvo progos minti", – teisinosi ir sykiu pažintimi su klaipėdietiškais treniruokliais džiaugėsi viešnia iš už Atlanto.

Amerikiete sužavėta liko jai festivalyje pritarsianti Raimonda Vaičiūtė: "Viešnia treniravosi emocionaliai. Ji, mindama dviratį, dainavo, kraipėsi lyg šokdama, garsiai išreiškė, kaip jaučiasi. Prašėme, kad jei pavargs, nustotų minti, tačiau Sheila "nuvažiavo" visą distanciją".

Klaipėdietė juokavo, kad šiandien į TRX treniruoklių pratybas ateisiančią džiazo žvaigždę reikės labiau saugoti, nes po pirmųjų treniruočių, neapskaičiavus krūvio, kitomis dienomis jaučiasi pasekmės.

Prakalbus apie muzikinį kelią, nuolatinis gretinimas su tėvu nelabai džiugina pačią vokalistę, turinčią savų ambicijų ir šviesių gyvenimo tikslų.

"Būti R.Charleso dukra – tai ir prakeiksmas, ir didžiulė dovana", – ne kartą yra sakiusi atlikėja.

Jai gyvenimas nepašykštėjo sunkių išbandymų. Dainuoti ir kurti pradėjusią penkiolikmetę gyvenimas išviliojo į gatvę, kur vaikystės nuoskaudos merginą įklampino į narkotikus. O dažniau nei scena, pradedančiajai dainininkei atsiverdavo kalėjimo durys.

Dvidešimt metų trukęs sunkių asmeninių išbandymų ir paieškų laikotarpis baigėsi, kai S.R.Charles atrado Dievą, o drauge su juo – ramybę, savo pašaukimą ir kelią.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS