E. Daugėlaitė gyveno ir Australijoje, bet svajonių namus įsirengė Lietuvoje | Diena.lt

E. DAUGĖLAITĖ GYVENO IR AUSTRALIJOJE, BET SVAJONIŲ NAMUS ĮSIRENGĖ LIETUVOJE

  • 0

Aromaterapijos ekspertė ir grožio verslo pagrindų lektorė Erika Daugėlaitė moko moteris atrasti vidinę ramybę ir pasitikėjimą savimi priimant drąsius gyvenimo sprendimus. Erika apkeliavo visą pasaulį, savo pirmąjį kapitalą uždirbo JAV, gyveno Dubajuje, Balio saloje ir net Australijoje, kurioje prestižiniame universitete gilino ekonomikos žinias.

Viso to nebūtų įvykę, jei moteris prieš dešimt metų būtų pabijojusi parduoti namus ir leistis į gyvenimo avantiūrą, apie kurią pasakos LNK laidoje „Bus visko“ šį antradienio vakarą, 20 val.

Erika prisipažins, kad savo gyvenime padarė daugybę aplinkinių akimis neracionalių sprendimų. 2008–ųjų krizės išvakarėse metė prestižinį darbą valstybiniame sektoriuje ir atsidarė nuosavą verslą. Vieną dieną į jos parduotuvę užėjo vyras, kuriam iškart pajuto šiltus jausmus ir jau po poros mėnesių nusprendė išvykti gyventi į Dubajų. „Buvau kupina jaunatviško maksimalizmo. Galima sakyti, buvau meilės emigrantė“,– laidoje atviraus Erika.

Erika nėra dar viena lengvo gyvenimo ieškotoja ir tokia niekada nebuvo.  Į dangoraižių sostinę atvyko kupina didelių ambicijų, tikėjo, kad ten padarys didžiulę karjerą. Mat būdama vos 24-erių turėjo ne tik prestižinį išsilavinimą, bet ir pakankamai darbo patirties, tačiau, kaip pati sako, Dubajus jai aplaužė ragus ir nuleido ant žemės.

„Galvojau, kad studijavau šešerius metus ir palikau sėkmingai pradėtą karjerą Lietuvoje ne tam, kad dirbčiau padavėja ar lankstyčiau rūbelius. Ten susirenka talentingiausi žmonės iš viso pasaulio, baigę geriausius universitetus, mokantys arabų kalbą. Paaiškėjo, kad lietuviškas išsilavinimas ten niekam reikalingas“, – laidoje pasakos E. Daugėlaitė.

Moteris atviraus, kad Dubajuje tviskanti prabanga žavi tik pradžioje. Laidoje moteris pasidalins kasdienybe, kuri ilgainiui ėmė varginti. „Atsikeli gražiuose apartamentuose, išsimaudai baseine ant stogo, nueini į sporto salę, bet ką veikti toliau?“–  laidoje retoriškai klaus gražuolė.

Santykiams nutrūkus, ramybę Erika atrado Balio saloje, o vėliau išvyko gyventi į Australiją, kurioje nusprendė toliau studijuoti verslo vadybą Sidnėjaus King‘s Own institute. Grįžusi į Lietuvą tris kartus išplėtė kosmetikos centrų bei SPA verslą, tačiau labai greitai įsitikino, kad didelis verslas nereiškia didelių pinigų.

„Dirbau po aštuoniasdešimt valandų per savaitę. Iš darbo grįždama stebėjau, kaip šėlsta jaunimas baruose, o rytais keldavausi ir eidavau atgal, kai jie dar nebūdavo nustoję linksmintis.  Dažnai  miegodavau tiesiog SPA“, – apie augantį verslą laidoje „Bus visko“ pasakos Erika.

Savo sėkmės viršūnėje jauna moteris nusprendė uždaryti pusę centrų, o atsiradusį laisvą laiką išnaudojo svajonių namams įsirengti, už kurių dizainą moteris sulaukė ne vieno apdovanojimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS