E. Dragūnas neria į naują veiklą: su kolegomis atidaro restoraną | Diena.lt

E. DRAGŪNAS NERIA Į NAUJĄ VEIKLĄ: SU KOLEGOMIS ATIDARO RESTORANĄ

  • 15

Penktadienį dainininkas Egidijus Dragūnas socialiniame tinkle „Instagram“ pranešė naujieną – su verslo partneriais Vilniuje atidaro restoraną.

„Nuveiktas didelis darbas. Jį galite matyti meniu nuotraukose. „Ketch Up“ atsidaro Vilniuje, Vilniaus gatvėje. Mūsų pagrindinė žinutė yra maistas ir jo kokybė“, – socialinėje erdvėje rašė dainininkas.

E. Dragūnas tvirtino, kad šis restoranas skirtas tiems, „kurie prisižiūri save, mėgsta gerai atrodyti, gerai jaustis, vis dėlto maistas tiesiogiai daro įtaką mūsų nuotaikai, savijautai“.

„Mes surinkome stiprią ir gerą komandą, tam kad nustebintume jus“, – sakė E. Dragūnas.

Anot dainininko, prie restorano sumanymo jis prisidėjo reklama ir pinigais, rašo portalas delfi.lt.

Pasiteiravus, ar E. Dragūnas yra restorano Vilniaus centre dalininkas, dainininkas atsakė: „Taip. Tai nebus tik savaitei, bus išlaikytas lygis. Užsukit ir patys įvertinsit“, – kvietė dainininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Jokingas klaunas

Aferistaspiaristas ir restorane aferistas

Nezirskit pavyduoliai

nuskure.Geriau pasižiūrėkit kaip gabus žmogus kimba kažka galvot kai reikalai nelabai kokie. Nesėdi sikna padejes ir neprašo kaip viešbučiu verslas kad jam nuostolius dengtu..O jūs tik ir žinot ,,pijokas, pijokas..".Tas ''pijokas'' ir namą pasistatė ir kaimui valdišką kelią sutaisė ir Klaipėdoj nuo kiekvieno koncerto vaikų ligoninei paramą skyrė. Ir ne grašius. O iš jūsų xui ką gausi.Tik actą pagarint portaluose gabūs

Planas chuliganas

Pijokui pinigu pritruko. Atidarys lavke, kad klientai pijokui uz gerimus sumoketu. Lavkes pavadinimas, tai genetiskai modifikuoto edalo šėrykla ir girdykla.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS