E. Jackaitės šeimoje – skaudi netektis: per dieną COVID-19 pasiglemžė du artimuosius | Diena.lt

E. JACKAITĖS ŠEIMOJE – SKAUDI NETEKTIS: PER DIENĄ COVID-19 PASIGLEMŽĖ DU ARTIMUOSIUS

  • 17

Aktorės Eglės Jackaitės šeima išgyvena skaudžią netektį – per dieną nuo koronaviruso mirė du jos artimieji – moters teta ir dėdė.

„Gyvenimas – visoks. Juoda – balta. Šilta – šalta... Nestabilus pasaulis... Viskas, kas aplink mus vyksta, juk yra neteisingo gyvenimo pasekmė. Nesusikalbėjimai, pyktis, nuoskaudos, kaltinimai, smerkimas, teisimas, abejingumas... Ir ... Globalinis atšilimas, COVID-19“, – feisbuke rašė žinoma aktorė.

Juk kvaila bijoti to, kas nuo mūsų nepriklauso. Bijokim, kiek patys galime blogo padaryti sau ar kitam.

„Juk ką pasėjome – tą ir pjauname. Tas pavojingas virusas beveik metai gyvuoja ir palietė daugelį iš mūsų – vienus silpniau, kitus stipriau, kai kuriuos – negrįžtamai... Praėjusį ketvirtadienį nuo šios klastingos ligos mirė mano teta – tėčio sesuo Danutė ir po keleto valandų, toje pačioje Šiaulių ligoninėje, koronos skyriuje ir mano dėdė – mamos brolis Rinaldas, kurį vakar išlydėjome į paskutinę kelionę. Dievas davė – Dievas pasiėmė. Išėję Anapilin, ilsėkitės ramybėje. Jūs liekate gyvi mūsų širdyse ir atsiminimuose“, – apie skaudžią netektį rašė E. Jackaitė.

Pasak moters, mūsų likimai priklauso nuo mūsų pačių. „Kiekvienas turime savo likimą. Kol esame šioje gyvenimo kelionėje – kaskart turime galimybę būti geresniais ir mylėti visą aplink! Pasitikėkim, tikėkim, mylėkim ir nieko nebijokim! Juk kvaila bijoti to, kas nuo mūsų nepriklauso. Bijokim, kiek patys galime blogo padaryti sau ar kitam. Kokia laimė, kad dažnai turime pasirinkimą kokiais būti ir kaip elgtis. Ačiū Dievui! Didelis džiaugsmas ir dėkingumas užlieja, nes žinau – kiekviena diena yra dovana!“ – dėkingumo neslėpė aktorė.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

senolė

Užuojauta mylimai aktorei ir artimiesiems.

Anonimas

balselis proto ubagėlis,užuojauta jam.

balselis

įdomu, kiek valdžiagyviai sumokėjo už tokius paistalus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS