E. Jakilaitis laužo stereotipus apie kariuomenę | Diena.lt

E. JAKILAITIS LAUŽO STEREOTIPUS APIE KARIUOMENĘ

Jau nuo sekmadienio LRT TELEVIZIJOS eteryje galėsite matyti laidą „Tikri vyrai“. Į trečiąjį sezoną žengianti kūrėjų grupė žada dar įspūdingesnių serijų ir galvoja apie vis didesnius užmojus ateityje. Kūrėjai pabrėžia projekto pilietinę svarbą ir džiaugiasi žiūrovų susidomėjimu.

„Norime pateikti žiūrovams kuo daugiau informacijos apie kariuomenę, jos gyvenimą, sąlygas joje ir, kad tai nėra visuotinas blogis“, – apie projekto prasmę sako jo kūrėjas Edmundas Jakilaitis. Paklausus, ar sunku prikalbinti projekte dalyvauti moteris, laidos autorius juokiasi – pasirodo, kai kurios dalyvės gerokai stipresnės už vyrus.

„Projektas liko „Tikri vyrai“, bet visuose kreipiniuose: „tikri vyrai ir tikros moterys, tik vyrai ir moterys“ – viskas vyko taip. Na, bet pavadinimas likęs nuo pirmo sezono, kai dalyvavo tik vyrai, bet šiemet moterys nustebino ir man atrodo tai irgi yra vienas įspūdingiausių dalykų“, – sakė LRT TELEVIZIJOS laidų vedėjas.

Dalyvių gretose – muzikos atlikėjai, sportininkai, žurnalistai ir kiti visuomenei pažįstami asmenys. Visi jie projekte sutiko dalyvauti per daug nedvejodami.

Šiemet buvo įtrauktos ir aviacijos pratybos. Kūrėjų grupė atskleidžia, kad ateityje nori padaryti projektą ir karo laivyne.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Algirdas

Kuo toliau tuo jis tampa didybes manijos auka Gal nėra kitu ? Tik kažkam jis kol kas patogus,bet ar ilgai

kaunietis

nesuprantu kodėl taip Jakilitis pripažintas antru įtakingiausiu? Kas prismena Rolando Paulusko vestas laidas: Kas geresnio premjere?, turbūt suprant, kad ir Jakilaičio laidos ne informacinės, bet tam tikros politinės krypties propagavimas

Klausimėlis

Ką gali laužyti subinlaižys?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS