E. Johnas nenuleidžia rankų: vis dar nori pabendrauti su V. Putinu | Diena.lt

E. JOHNAS NENULEIDŽIA RANKŲ: VIS DAR NORI PABENDRAUTI SU V. PUTINU

  • 5

Britanijos popmuzikos superžvaigždė Eltonas Johnas (Eltonas Džonas) ketvirtadienį pareiškė vis dar norintis pasikalbėti su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu apie gėjų teises, nors ką tik buvo rusų pokštininkų apkvailintas.

„Pokštai – smagu, tačiau homofobija – visiškai nesmagu“, – parašė E.Johnas tinkle „Instagram“, kuriame įdėjo kruvino žmogaus, matyt, išpuolio prieš gėjus aukos nuotrauką.

Hito „Rocket Man“ žvaigždė, kuris pats yra gėjus, pirmadienį sukėlė sąmyšį paskelbdamas V.Putino nuotrauką socialiniame tinkle ir padėkojęs jam už skambutį telefonu.

Tačiau Kremlius iš karto paneigė, kad V.Putinas būtų skambinęs šiam dainininkui.

Netrukus televizijos laidų vedėjas Vladimiras Krasnovas ir jo partneris Aleksejus Stoliarovas, prisistatantys Vovanu ir Lexusu (Leksusu), papasakojo, kad tai jie skambino serui E.Johnui, kuris patikėjo, jog kalbasi su Kremliaus šeimininku.

„Aleksejus puikiai kalba angliškai, todėl jis prisistatė Dmitrijumi Peskovu ir vertė mūsų pokalbį. Aš buvau Vladimiras Putinas“, – pasakojo pokštininkas V.Krasnovas.

Aiškindamas savo išdaigos, kurios taikiniu tapo legendinis atlikėjas, motyvus, V.Krasnovas sakė: „Manome, jog mažai tikėtina, kad Putinas norėtų, bent jau artimoje ateityje, su juo susitikti arba jam paskambinti. Tačiau paaiškėjo, kad Eltonas Johnas laukia to skambučio, todėl jis iškart patikėjo, jog tikrai kalbasi su tais žmonėmis, kuriais mes prisistatėme“.

„Jis buvo labai patenkintas, sakė, kad tas skambutis praskaidrino jo dieną, ir kad tai stebuklas, kurio jis sulaukė“, – sakė V.Krasnovas.

Kelias dienas po to tylėjęs E.Johnas parašė, kad jis „visada stos už tuos, kurie yra žeminami ir diskriminuojami“.

„Aš myliu Rusiją, ir mano pasiūlymas prezidentui Putinui pasikalbėti apie LGBT ( lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų) teises tebegalioja“, – pareiškė E.Johnas.

„Jeigu šis nelaimingas incidentas padės suteikti daugiau dėmesio šiam gyvybiškai svarbiam reikalui, aš būsiu laimingas, kad buvau apkvailintas“, – pridūrė jis.

2013 metais V.Putinas pasirašė prieštaringai vertinamą įstatymą, draudžiantį homoseksualumo propagavimą nepilnamečiams.

E.Johnas, kuris yra įsisūnijęs du vaikus su savo vyru, Kanados filmų kūrėju Davidu Furnishu (Deividu Fernišu), sakė puoselėjęs viltį, kad jo įtaka gali paskatinti toleranciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tai juk PUTINAS

ne pederastas ,kad bendrautu su juo.....

gandas

,kad deivid ferniš užtiko savo sugyventini prieš audienciją prezidentūroje užpakaliuką sviestu tepant ....... net pokštas nepadėjo - vis dar tiki prezidento tolerancija

Tai ir skatina

PUTINAS toleranciją vaikų ( nepilnamečių )atžvilgiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS