E. Purauskytė: ponai antivakseriai, atsiprašau, bet nebesinaudosiu jūsų paslaugomis | Diena.lt

E. PURAUSKYTĖ: PONAI ANTIVAKSERIAI, ATSIPRAŠAU, BET NEBESINAUDOSIU JŪSŲ PASLAUGOMIS

  • 92

„Ponai antivakseriai, atsiprašau, bet nebesinaudosiu jūsų paslaugomis, kad ir kokie geri savo srities profesionalai būtumėte“, – sako žinoma renginių organizatorė Erika Purauskytė.

Moteris tokiu įrašu pasidalijo feisbuke.

„Su visa pagarba jūsų talentui ir puikiai atliekamam darbui, man mano vaikų, kurie dar negali būti paskiepyti, sveikata – brangesnė. Jei jūs nesiskiepysite, mes vėl būsime visi uždaryti ir vėl negalėsiu dirbti savo darbo, išlaikyti savo šeimos. Ačiū, buvo malonu susipažinti, tikiuosi dar susitiksime geresnėmis aplinkybėmis“, – rašė moteris.

Ji patikslino, kad tai negalioja persirgusiems ir turintiems antikūnų paslaugų teikėjams.

Feisbuko įrašas.

Sulaukusi komentarų po savo įrašu, moteris jį papildė. 

„Vienas atsakymas visiems skiepų priešininkams, po mano įrašu rašantiems: gerbiami antivakseriai, atsakau jums visiems vienu kartu.  Nematau prasmės su jumis ginčytis ir peštis. Aš gerbiu jūsų pasirinkimą nesiskiepyti, tad prašau gerbti ir mano pasirinkimą. Ačiū. Nesu atsakinga už jūsų nuomonės pakeitimą, kaip ir jūs už manąją. Tačiau aš labai labai noriu pajėgti išlaikyti savo vaikus ir tai galėsiu padaryti tik tada, kai galėsiu  dirbti savo mėgstamą darbą, kuris yra labiausiai nukentėjęs nuo COVID-19 ir iki šiol ribojamas. Privalau apsaugoti savo trimetę, kurios plaučiai itin silpni ir kurią galime apsaugoti tik mes –  suaugusieji“, – rašė E. Purauskytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (92)

Ačiū autorei ir liūdna, kad mūsų valdžia impotentė

Italijoje jau nuo spalio 15 d. visi tiek viešojo, tiek privataus sektoriaus darbuotojai privalės turėti skaitmeninį COVID-19 sveikatos sertifikatą arba bus išsiųsti namo nemokamų atostogų ir privalės sumokėti baudą, siekiančią beveik 1,5 tūkst. eurų. Lietuviškus antivakserius reiktų laikyti garduose - toks jų civilizacijos lygis.

cia ta pati kur negrams

batus apseiliojo belaizydama , visas skyles issiepus ...

cha ha ha.... kokia cia dar zinoma greitkelio trasos

valkata pazadejo nesinaudot klijentu paslaugom ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS