Ekstrasensas aiškinosi, ar V. Uspaskicho vanduo turi ypatingų galių | Diena.lt

EKSTRASENSAS AIŠKINOSI, AR V. USPASKICHO VANDUO TURI YPATINGŲ GALIŲ

  • 16

Praėjusią savaitę daugelis laukėme naujametinio stebuklo ir sulaukėme net ne vieno. Lietuvą pasiekė pirmosios vakcinos nuo koronaviruso dozės. Tačiau TV3 laida „Prieš srovę“ ėmėsi tirti europarlamentaro V. Uspaskicho neva gydantį vandenį.

Šio ypatingo, neva gydančio vandens „Prieš srovę“ komandai sostinėje nepavyko rasti kur nusipirkti. Teko važiuoti į Panevėžį. Čia, viename prekybos centre, jo – pilna, tik mokėk pinigus, gerk ir būk sveikas.

Susisiekus su V. Uspaskichu, jis pasakojo, kad vanduo įkraunamas specialiu aparatu. Dėl to vanduo įgauna ypatingų savybių ir jis gali padėti sukurti ląstelinį imunitetą tiems, kas dar nesirgo, arba greičiau pasveikti tiems, kas jau susirgo, bet... gali ir nepadėti.

„Tai ne biznis, ir ne kokia nors paslėpta reklama, siekiant parduoti kuo daugiau šio vandens. Tai gelbėjimosi ratas Lietuvai“, – sakė Viktoras.

Ar tikrai šis vanduo yra kažkaip įkrautas ir turi ypatingų galių?

Kad tai išsiaiškintų, laidos kūrėjai kreipėsi pas žinomą ekstrasensą Leopoldą Malinauską. Būtent apie jį kalbama kaip apie mokantį įkrauti vandenį, ir kad įkrautu vandeniu aiškiaregis yra išgydęs ne vieną žmogų ne tik nuo ligų, bet ir nuo alkoholizmo.

„Pakrauti vandenį –  ne akimirkos reikalas. Net labai daug energijos pritraukti mokantis žiniuonis per parą vargu ar galėtų pakrauti daugiau nei tris litrus vandens. Tai yra riba“, – sako Leopoldas ir imasi matuoti Viktoro vandens energijos kiekį virgulėmis.

Po geros valandos bandymų, ekstrasensas pateikia išvadas. Kokios jos? Tai galite sužinoti šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ – 19.30 val. per TV3.

GALERIJA

  • Ekstrasensas aiškinosi, ar V. Uspaskicho vanduo turi ypatingų galių
  • Ekstrasensas aiškinosi, ar V. Uspaskicho vanduo turi ypatingų galių
  • Ekstrasensas aiškinosi, ar V. Uspaskicho vanduo turi ypatingų galių
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Goja

jis bedievis ,raganius. tamsa prieš tamsą.

ALGIS

Dar vienas Š U N D A K T A R I S ATSIRADO .

Visiškas

Nudurnėjimas,KD rado apie ką rašinėti!Patologija gryna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS