„Emmy“ apdovanojimų ceremonija: netikėtas bučinys, padėkos ir prašymas susilaukti daugiau vaikų | Diena.lt

„EMMY“ APDOVANOJIMŲ CEREMONIJA: NETIKĖTAS BUČINYS, PADĖKOS IR PRAŠYMAS SUSILAUKTI DAUGIAU VAIKŲ

  • 1

Pagaliau nuvilnijo „Emmy“ apdovanojimų ceremonija, vėlavusi net keturis mėnesius dėl Holivudo aktorių ir scenaristų streikų.

„Televizijos Oskarus“ šįkart šlavė serialų trejetas „Palikimas“, „Lokys“ ir „Kivirčas“.

Komedijos pagrindinius apdovanojimus žėrėsi serialas „Lokys“, kuris vaizduoja Čikagos restorano užkulisius. Serialo komanda žiūrovus pribloškė ir ant scenos – bučiniu. Salė ir džiūgavo ir aikčiojo.

Bet „Emmy“ šlovės spinduliuose ypač maudėsi HBO serialas „Palikimas“ – apie turtuolių dinastines kovas. Serialo paskutinis sezonas turėjo net 27 nominacijas ir pelnė šešis prizus dramos kategorijose, įskaitant geriausio scenarijaus ir režisieriaus bei pagrindinių aktorių.

„Labai lengva vaidinti, kai esi nėščia, nes siautėja hormonai. Tos gyvybės, augančios manyje, artumas davė man jėgų. Labai tave myliu“, – kalbėjo draminio serialo geriausia aktorė Sara Snook.

O Kieranas Culkinas sulaukė ovacijų paprašęs žmonos daugiau vaikų.

„Ačiū, už bendrą gyvenimą ir, kad padovanojai man du nuostabius vaikus. Myliu. Noriu daugiau. Tu sakei, jei laimėsiu, galbūt..“ – dėkojo draminio serialo geriausias aktorius Kieran Culkin.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

Mini serialų kategorijoje dominavo serialas „Kivirčas“ nuskynęs 5 prizus.

Prie „Emmy“ klubo prisijungė ir Eltonas Johnas – už koncerto transliaciją gavo savo pirmą „Emmy“. Tiesa, 76 metų dainininkas neatvyko dėl kelio operacijos.

Bet virtinė kitų aktorių atvyko – Suki Waterhouse drąsi „Valentino“ suknelė atvėrė augančią gyvybę.

75-ieji „Emmy“ pagerbė ir Anapilin išėjusias žvaigždes.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Baisu

Fui bniat,kukariekai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS