„Eurovizijos“ dalyvė: man tinka brangūs daiktai | Diena.lt

„EUROVIZIJOS“ DALYVĖ: MAN TINKA BRANGŪS DAIKTAI

  • 2

Šeštadienį 21 val. per LRT televiziją – trečiasis „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos koncertas, kuriame susikaus 12 atlikėjų, į konkursą atėjusių be dainos ir ją pasirinkusių iš bendro kūrinių „katilo“. Viena atlikėjų – įspūdingos išvaizdos Evelyn Joyce, kuri į konkursą, kaip pati juokauja, nukrito iš giedro itališko dangaus.

Anksčiau buvo pranešta, kad konkurse šiemet dalyvaus ir scenos naujokė Vasha bei merginų grupė "HIT", bet dėl šeimos aplinkybių ir ligos jos iš atrankos pasitraukė. Evelyn taip pat nebuvo tikra, ar jai pavyks suderinti darbus Italijoje ir dalyvavimą Lietuvos nacionalinėje atrankoje, tačiau galop viskas susiklostė taip, kad ji atskrido į Lietuvą.

„Lietuva man – prioritetas. Esu lietuvė, didžiuojuosi tuo ir dažnai sulaukiu italų klausimo, ar visi lietuviai tokie pasiutę, – juokauja dainininkė. – Džiaugiuosi galėdama dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, nors dabar teks kurį laiką skraidyti iš vienos šalies į kitą.“

Anksčiau populiariuose muzikiniuose televizijos šou dalyvavusi Evelina Jocytė pastaruosius metus praleido Italijoje, Veneto regione. Šiuo metu Evelyn Joyce prisistatanti atlikėja gyvena už 40 kilometrų nuo Venecijos ir studijuoja Kastelfranko Veneto muzikos konservatorijoje.

„Nežinau, ar Dievas, ar likimas taip lemia, bet pradedu tapti tuo, kuo ir turiu būti“, – įsitikinusi Evelina. Savo pogrupio varžovus dainininkė vertina pagarbiai. Pasak jos, tai – stipri grupė. Tačiau ji tiki savo galimybėmis įveikti kitus ir vykti į didžiąją „Euroviziją“ Švedijoje.

„Žinoma, matau save Stokholme. „Eurovizija“ yra šalies prestižo reikalas, ne tik smagus renginys, bet ir diplomatinė užduotis. Reikia rimto dainininko su rimta daina. Kiekvienas atlikėjas iš pradžių turi maksimaliai investuoti į talentą ir intelektinį tobulėjimą, kurių už jokius pinigus nenusipirksi. Gaila, kad žmonės turi įprotį matyti tik „įdėklą“. O jis nesunkiai padaromas. Arba nuperkamas: gali nusipirkti ne tik suknelę, bet ir kūną, – mirkteli Evelyn, pati atrankos vakarą vilkėjusi įspūdingą smaragdo spalvos suknelę. – Palikau savo garderobą Italijoje, nes į lagaminą galiu sutalpinti tik paprastai sulankstomus drabužius, o puošnių koncertinių apdarų – niekaip. Man tinka tai, kas yra prabangu ir brangu. Nesu mergaitė, todėl klasika visuomet yra gera išeitis: atskridau tik penktadienį, o pirmadienį jau žinojau, kuo vilkėsiu scenoje – suknelių salonas mane išgelbėjo“, –  šypsojosi Evelina.

Šeštadienį „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje Evelyn varžysis su Neringa Šiaudikyte, Ieva Zasimauskaite, Aiste Pilvelyte, Ruslanu Kirilkinu, Baiba, Deividu Žygu, „4 Roses“, Berta Timinskaite, Saulene Chlevickaite, E.G.O. ir Milda Martinkėnaite. Šou vedėjai – Gerūta Griniūtė ir Andrius Rožickas. 

GALERIJA

  • „Eurovizijos“ dalyvė: man tinka brangūs daiktai
  • „Eurovizijos“ dalyvė: man tinka brangūs daiktai
Vytenio Radžiūno/ LRT.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na jau taip

įsvaizduoja save Švedijoje :))))) tiesiog no coments

Šlykštu

Jau straipsnio pavadinimas programuoja ateities brakudas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS