F. Kirkorovo advokatas skųs sprendimą dėl atlikėjo įtraukimo į juodąjį sąrašą | Diena.lt

F. KIRKOROVO ADVOKATAS SKŲS SPRENDIMĄ DĖL ATLIKĖJO ĮTRAUKIMO Į JUODĄJĮ SĄRAŠĄ

  • 31

Rusijos popatlikėjo Filipo Kirkovo advokatas pranešė, kad žada skųsti Lietuvos sprendimą įtraukti dainininką į nepageidaujamų asmenų sąrašą.

„Filipas Bedrosovičius, kaip ir aš, mano, kad neoru kultūrą naudoti politiniams tikslams, todėl Filipas man pavedė tvarkyti reikalus Europos teismuose, kur mes kovosime ir ginsime jo pilietinę poziciją“, – sakė advokatas Aleksandras Dobrovinskis. Jį cituoja Rusijos valstybės valdoma žiniasklaida.

Filipas Bedrosovičius, kaip ir aš, mano, kad neoru kultūrą naudoti politiniams tikslams.

Šią savaitę Rusijos ir Bulgarijos piliečiui F. Kirkorovui penkeriems metams uždrausta atvykti į Lietuvą.

Lietuvos Vyriausybės atstovai sako, kad toks sprendimas priimtas, nes dainininkas viešai teisina Krymo okupaciją.

Klausimas dėl F. Kirkorovo politinėje darbotvarkėje atsidūrė, kai Andrius Tapinas paviešino, kad dėl koronaviruso pandemijos atidėjus jo koncertą, organizatoriai gavo valstybės kompensaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

zene,

Juokinga kam jam lietuva,maza ukrainos,baltarusijos,nieks jo jau nebeklauso,patys jauni rusai is jo zvengia,kaip galima del kasnio atsisakyti savo tevu zeme,tevyne,praeiti,

jokiu Kirkorovu

naujas Bidonas žasį gagą padainuot atsiūs

Rusu liurbis

Jus tik paziurekite i video, kaip sitas mulkis atvaziavo i rusijos provincija koncertuoti. Islipus is traukinio stotyje su savo moteriskais kailiniais ir Koncitos veido kremais taip nustebo, kad nei vieno pasitinkanciojo gerbejo nera :)))))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS