F. Kirkorovo būklė po plastinės operacijos prasta: jis vos gali paeiti | Diena.lt

F. KIRKOROVO BŪKLĖ PO PLASTINĖS OPERACIJOS PRASTA: JIS VOS GALI PAEITI

  • 59

Nusikalstamą Kremliaus režimą ir visapusišką invaziją į Ukrainą palaikęs rusų dainininkas Filipas Kirkorovas, regis, jaučiasi prastai, skelbia UNIAN.

Vyras buvo užfiksuotas vaizdo įraše, kuriame matyti, kad atlikėjas vos gali paeiti. Rusijos žiniasklaida jo pablogėjusią sveikatą sieja su plastine chirurgija, kuria jis pastaruoju metu susidomėjo.

„Pop muzikos žvaigždė vos gali pajudinti kojas. Plastinė chirurgija smarkiai paveikė F. Kirkorovą“, – rašo rusų žiniasklaida

Vaizdo įraše galima pastebėti, kad F. Kirkorovas sunkiai vaikšto pats, todėl laikosi kito vyro. O už jo – kitas žmogus, kuris, tikriausiai pasiruošęs pagauti dainininką, jei šis nukris.

2023 metų balandį F. Kirkorovas įsidėjo sėdmenų implantus. Tačiau Rusijos žvaigždei to neužteko ir netrukus jam buvo atlikta dar viena operacija – atlikėjui pašalinti riebalai ir suformuotas pilvo presas.

Rusų dainininkui taip pat buvo atlikta krūtinės ląstos operacija, siekiant stangresnės krūtinės. Tačiau visos šios operacijos F. Kirkorovui nepadėjo – jis vėl priaugo svorio ir grįžo į ankstesnę formą.

Vaizdo įrašą galite peržiūrėti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (59)

vargšeli,Kęsteli

Tau prarastas protelis tkrai.Kada?be mokslo .,be ekonomikos,be studijų.Kas tave domina,mūsų ne,nesulauksi.Tavo draugai nėra mūsų draugai.

Kęstas

Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Kasdien randame mažas mūsų pergales prieš Rusiją. O mūsų likimas mus nebedomina. Sankcijos Rusijai sukėlė energijos kainas Europoje. Aukštos Europos energijos kainos spartina Europos žemyno pramonės žlugimą. Be pramonės Europa yra nulis pasaulyje. Amerika praranda jos artimiausią draugę - Europą. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

onute

Gal jam nuo sekso užpakalis išuopieruotas nes jiems krenta išmatos nuo išdraskytos šikinės tai eina atsasgiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS