Filmo „Vagys melagiai“ premjera: įtempto veiksmo scenos ir patrauklūs aktoriai | Diena.lt

FILMO „VAGYS MELAGIAI“ PREMJERA: ĮTEMPTO VEIKSMO SCENOS IR PATRAUKLŪS AKTORIAI

  • 0

Romantiniai trileriai apie vagis ir jų vykdomus gudriai suplanuotus nusikaltimus visais laikais sulaukdavo itin didelio žiūrovų susidomėjimo. Jau kitą savaitgalį, liepos 19 dieną, Lietuvos didžiuosiuose ekranuose pasirodys naujas šio žanro perliukas „Vagys melagiai“.

Jis prikaustys ne tik įtempto siužeto įtraukiančia istorija, bet ir tuo, kad filme apsukrumu bei žavesiu varžysis šiuo metu vienais seksualiausių žvaigždžių tituluojami Theo Jamesas (puikiai pažįstamas iš „Divergentės“ franšizės) ir išraiškingų kūno formų modelis Emily Ratajkowski.

„Esame įpratę ekranuose matyti gudrius vyrukus, sugebančius akimirksniu atrakinti sudėtingiausius pasaulio seifus ir regzti tobulus apiplėšimų planus, o jiems padeda arba trukdo tik viena kita moteris, įpinta į siužetą tik dėl grožio ir įvairovės. Būtent todėl su džiaugsmu sutikau vaidinti šioje juostoje. Čia mano ir Theo herojai vienas kitam nė kiek nenusileidžia ir net konkuruoja tarpusavyje. Tad intriga tampa ne tik pagrindinė vagystė, bet ir kuo baigsis jų tarpusavio varžybos“, – pasakoja E. Ratajkowski.

Apie tai, kad filmas „Vagys melagiai“ bus įdomus pačiam įvairiausiam žiūrovų ratui, kalba ir T. Jamesas. Jo nuomone, šis trileris turi visus komponentus, reikalingus kino ekranų hitui – jame pilna veiksmo, mįslių, netikėtų situacijų ir akį džiuginančių seksualių scenų.

Juosta pasakoja istoriją, nutikusią Los Andžele – mieste, kuriame pilna naivuolių, darboholikų, žvaigždžių ir praturtėti svajojančių įvairaus plauko sukčių, o jiems įvaizdis – dažnai svarbesnis už realybę. Šis pasaulis, kuriame turtai ir socialinė padėtis demonstruojami visais įmanomais būdais, idealiai tinka Ivanui (aktorius T. Jamesas). Vyrukas yra meno kūrinių vagis – vienas geriausių rinkoje.

Kaip ir daugelis Los Andželo gyventojų, Ivanas taip pat turi svajonę: užbaigti savo kriminalinę karjerą. Deja, stambus įsiskolinimas ir priklausomybė nuožmiam nusikaltėlių vadeivai neleidžia jam to padaryti. Viename vakarėlyje Ivanas susipažįsta su aktore Eliza, kurią vaidina E. Ratajkowski. Nuovoki mergina greitai supranta, kuo užsiima Ivanas ir pasisiūlo jam į partneres.

Porelė ima dirbti kartu. Ir taip efektingai, kad netrukus atkreipia FTB agentų dėmesį. Iš vienos pusės spaudžiami valdžios pareigūnų, iš kitos – nusikaltėlių, Ivanas ir Eliza netrukus sulaukia ypatingo užsakymo. Naujas darbas yra itin pavojingas, jiems didelių pinigų neatneštų, bet galėtų tapti išsvajotu bilietu į laisvę. Partneriai ima planuoti svarbiausią savo gyvenimo vagystę.

Tačiau ar išdegs jų gudrus bei kruopščiai sumanytas planas ir ar porai pavyks gauti tą išsvajotąją laisvę, sužinosime jau nuo kito savaitgalio, kai liepos 19 dieną kino teatruose pasirodys romantinis trileris „Vagys melagiai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS