Žvaigždėms privilioti filmo „Oušeno 8“ kūrėjai griebėsi neįprastos taktikos | Diena.lt

ŽVAIGŽDĖMS PRIVILIOTI FILMO „OUŠENO 8“ KŪRĖJAI GRIEBĖSI NEĮPRASTOS TAKTIKOS

  • 0

Birželio 15 diena. Būtent šią datą kalendoriuose turėtų pasižymėti visi „Oušeno“ gaujos gerbėjai, mat į kino teatrus atkeliauja moteriškoji filmo versija, įrodysianti, kad ir dailioji lytis gali būti ne ką mažiau rafinuotos vagišės.

Genialaus režisieriaus Steveno Soderbergho kurtas nepamirštamas „Oušeno vienuoliktukas“ ir du ne mažiau sėkmingi jo tęsiniai turės naują dalį „Oušeno 8“, kur pamatysime ne tik pagrindinius vaidmenis atliekančias Anne Hathaway, Cate Blanchett, Heleną Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling ir netgi Rihanną. Filme pasirodys tiek ryškiausių pasaulio žvaigždžių, kiek dar nebuvo nė vienoje kitoje juostoje. O kad jas prisiviliotų filmuotis, „Oušeno 8“ kūrėjai griebėsi neįprastos taktikos.

Birželio viduryje kino teatruose pasirodysiančiame „Oušeno 8“ išvysime ir Kim Kardashian su seserimi Kendall Jenner, Dakotą Fanning, Mattą Damoną ir Carlą Reinerį, Anną Wintour, Alexanderį Wangą, Marią Sharapovą, Katie Holmes, Olivią Munn, Adrianą Limą, Hailey Baldwin, Sereną Williams, Zayną Maliką, Zacą Poseną, Jasoną Wu, Tommy Hilfigerį ir reperį Tyga.

„Paskutiniu metu labai garsiai kalbama apie tai, jog moterys Holivude gauna menkesnį užmokestį, režisierės rečiau nominuojamos „Oskarams“. Mes sugalvojome tai pakeisti ir įrodyti, kad būtent moterys yra didžioji sprogstamoji galia“, – sako režisierius Gary Rossas.

Filmo stop kadras

Tačiau sumanymams dažnai tenka žlugti, kai susiduri su didžiuliais A lygio žvaigždžių honorarais bei nepamatuotais įgeidžiais. Todėl „Oušeno 8“ kūrėjai šį klausimą išsprendė itin originaliai.

„Pirmiausiai pamąstėme: jei kviesime ryškiausias žvaigždes atvykti į filmavimo aikštelę, kur joms teks praleisti kokias 8 valandas, daugelis nesutiks arba užsiprašys fantastiškų honorarų. Tada ėmėme galvoti: kur susirenka daugiausiai išsipusčiusių garsenybių? Į Met Gala mados renginį! Tuomet susitarėme su renginio organizatoriais, kad tikrojo renginio metu šalia esančioje patalpoje įkursime  filmavimo aikštelę ir žvaigždes pakviesime kelioms minutėms pasprukti iš šventės. Pavadinome filmavimo aikštelę „Oušeno klubu“ ir žinomus žmones kvietėme tiesiog gerai leisti laiką. Parūpinome prabangaus maisto, „Cartier“ papuošalų ir kai filmavimui prireikdavo vienos ar kitos įžymybės, tiesiog pakviesdavome į nuostabų vakarėlį. Sutaupėme ant jų grimo ir kostiumų“, – juokiasi išradingasis režisierius.

Filmas „Oušeno 8“ pasakos istoriją apie Debę, kuri, kaip ir jos brolis, surenka viskam pasiryžusių, savo srityse geriausių pramuštgalvių šutvę ir ima planuoti tobulą vagystę. Jos taikinys – madų pasaulio „Oskarai“: Niujorko Metropoliteno muziejaus Kostiumų instituto pokylis arba tiesiog „Met Gala“. Debė žino, kad jame dalyvausianti aktorė Dafnė Kliuger (Anne Hathaway) segės neprilygstamą deimantų vėrinį, kainuojantį 150 mln. dolerių. Būtent į jį merginos ir nusitaiko.

Veiksmo komedija „Oušeno 8“ Lietuvos kino ekranuose pasirodys birželio 15 dieną.

 

GALERIJA

  • Žvaigždėms privilioti filmo „Oušeno 8“ kūrėjai griebėsi neįprastos taktikos
  • Žvaigždėms privilioti filmo „Oušeno 8“ kūrėjai griebėsi neįprastos taktikos
Filmo platintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS