Futbolo žvaigždė C. Ronaldo išsiskyrė su gražuole ruse | Diena.lt

FUTBOLO ŽVAIGŽDĖ C. RONALDO IŠSISKYRĖ SU GRAŽUOLE RUSE

  • 0

Portugalų futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo (Krištianu Ronaldu), žaidžiantis Madrido „Real“ klube, antradienį patvirtino, kad išsiskyrė su savo ilgamete drauge, ruse manekene Irina Shayk (Irina Šeik).

„Po penkerius metus trukusio susitikinėjimo mano santykiai su Irina Shayk baigėsi“, – rašo C.Ronaldo pranešime, atsiųstame naujienų agentūrai „The Associated Press“.

„Manome, kad mums abiems geriausia žengti šį žingsnį dabar“, - priduria jis.

C.Ronaldo nurodė išplatinęs šį pranešimą, kad nutrauktų spėliones dėl jųdviejų santykių ir nutildytų gandus apie jo privatų gyvenimą.

„Linkiu Irinai didžiausios laimės“, – pridūrė futbolininkas, savo trumpame pranešime nepateikęs daugiau jokių detalių.

Manoma, kad 29 metų C.Ronaldo ir jo bendraamžė I.Shayk, nuolat buvę žiniasklaidos akiratyje, kartu negyveno, nes futbolininkas beveik visą laiką praleidžia Ispanijos sostinėje, o manekenė, kurios tikrasis vardas – Irina Šaichlislamova, itin daug keliauja.

C.Ronaldo neseniai buvo įteiktas įteiktas FIFA "Auksinis kamuolys" - geriausio 2014-ųjų pasaulio futbolininko prizas, bet I.Shayk per ceremoniją Ciuriche jo nelydėjo. Tai pakurstė gandus, kad pora išsiskyrė, tačiau nei C.Ronaldo, nei I.Shayk jų iki antradienio nekomentavo.

C.Ronaldo augina keturmetį sūnų, kuris irgi vardu Cristiano, bet futbolininkas niekada neatskleidė jo motinos tapatybės.

GALERIJA

  • Cristiano Ronaldo
  • Irina Shayk
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS