G. Clooney žmona laukiasi dvynukų | Diena.lt

G. CLOONEY ŽMONA LAUKIASI DVYNUKŲ

  • 0

Žmogaus teisių advokatė ir amerikiečių aktoriaus George'o Clooney (Džordžo Klunio) žmona Amal Clooney (Amal Kluni) laukiasi dvynukų, trečiadienį pranešė vienas šeimos draugas.

„Ji laukiasi dvynukų“, – sakė draugas, nenorėjęs būti įvardintas. Tačiau mažylių lyties ir laukiamo atėjimo į pasaulį datos jis nenurodė.

Nėštumą patvirtino Mattas Damonas (Matas Deimonas), kuris buvo vienas pirmųjų, iš G. Clooney sužinojusių apie jo žmonos nėštumą, pranešama svetainėje usmagazine.com.

G. Clooney būsimos tėvystės paslaptį M. Damonas saugojo kelis mėnesius.

Remiantis pranešimais, Clooney šeima dvynukų turėtų susilaukti birželio mėnesį. Nors būsimieji tėvai šios informacijos dar nepatvirtino, Mattas Damonas džiaugiasi, kad ji pagaliau iškilo į viešumą.

Kad taps tėvu G. Clooney pranešė M. Damonui dar pernai, kai jie filmavosi juostoje „Suburbicon“.

„Praėjusį rudenį aš su juo dirbau. Jis mane pasivedė į filmavimo aikštelės pakraštį ir, tikrai, vos nepravirko, – pasakojo M. Daomonas televizijos laidoje „ET Canada“. – Labai dėl jo džiaugiausi. „Kiek jau jai?“ – paklausiau. Ir jis atsakė: „Aštuonios savaitės“.

M. Damonas sakė dar priekaištavęs bičiuliui, kad šis savo paslaptį atskleidė nepasibaigus pirmajam nėštumo trimestrui, kuris laikomas gana pavojingu.

“(Aš pasakiau) Ar tau galvoj negerai? Daugiau niekam nesakyk! Daugiau niekam nesakyk! Ar tu nežinai 12 savaičių taisyklės? – prisiminė Mattas.

„O po kelių savaičių paklausiau: „viskas gerai, ar ne?“ – tęsė jis.

Aukso puodas

„Labai dėl jo džiaugiuosi. Ji – nuostabi. Jis laimėjo aukso puodą. Visom prasmėm. Jis yra nepaprasta moteris. Jiems viskas bus labai gerai. Jie būs nuostabūs tėvai. Vaikams pasisekė“, – kalbėjo M.Damonas.

39-erių metų libaniečių kilmės britų teisininkė Amal Alamuddin (Amal Alamudin) ir Holivudo žvaigždė G.Clooney susituokė 2014 metais Venecijoje.

Tarp Amal klientų yra buvusi Ukrainos ministrė pirmininkė Julija Tymošenko ir vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio „Wikileaks“ įkūrėjas australas Julianas Assange'as (Džulianas Asandžas).

A. Clooney gynė „Al Jazeera“ žurnalistą egiptiečių kilmės kanadietį Mohamedą Fahmy (Mohamedą Fahmį), kuris buvo įkalintas Egipte. Ji taip pat buvo Maldyvų prezidento Mohamedo Nasheedo (Mohamedo Našido) gynėjų komandoje po jo nuvertimo 2012 metais.

Beirute gimusi Amal į Britaniją su tėvais persikėlė būdama trejų metų.

G. Clooney buvo ketverius metus vedęs aktorę Talią Balsam (Taliją Balsam), vaidinančią televizijos seriale „Reklamos vilkai“ (Mad Men), bet jie išsiskyrė 1993 metais. Tai įvyko prieš pat aktoriui gaunant vaidmenį seriale „Ligoninės priimamasis“ (ER), nulėmusį jo proveržį ir suteikusį pasaulinio sekso simbolio statusą.

GALERIJA

  • G. Clooney žmona laukiasi dvynukų
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS