G. Gurevičiūtės šiokiadieniai: antrą nakties grįžta namo ir penktą ryto keliasi | Diena.lt

G. GUREVIČIŪTĖS ŠIOKIADIENIAI: ANTRĄ NAKTIES GRĮŽTA NAMO IR PENKTĄ RYTO KELIASI

  • 4

„Dabar asmeniniame gyvenime – pauzė, - atvirauja viena LNK „Šokių ant ledo“ lyderių Gintarė Gurevičiūtė. – Supratau, kad per šį laikotarpį liks tik tikri draugai. Tie, kurie kantrūs ir tikrai mane supranta. Esu tokia užsiėmusi, kad sakau: pasuk man po penkių dienų. Ne po penkių minučių, o penkių dienų. Ir draugai perskambina. Nes jie – tikri draugai“.

Kai vyksta populiarios BTV pokalbių laidos „Yra kaip yra“ filmavimai, Gintarės gyvenimas pasidaro nesuvokiamai įtemptas. „Keliuosi penktą ryto, vykstu į filmavimus, kurie baigiasi septintą vakaro. Tada su Andrejumi važiuojame į Kauno „Akropolį“ treniruotis. Grįžtu antrą nakties, o penktą ryto vėl keliuosi.“ 

Tačiau Gintarė nesiskundžia. „Verta! Jaučiu didelį malonumą visą savaitę besiruošdama „Šokių ant ledo“ pasirodymui sekmadienį. Tai – didelis džiaugsmas užmiršti skausmą, tuštumą, problemas. Bet tos trys tiesioginio eterio minutės ant ledo – kaina laimės, kurią turiu visą savaitę. Pasirodymas televizijoje – didelis stresas, vienintelis dalykas, ko norėčiau išvengti, - šypsosi Gintarė. – Už savo laimę susimoku sekmadieniais. Ir kiekvieną sekmadienį gaunu dar vieną savaitę dovanų. Mano svajonė – kuo ilgiau dalyvauti šiame šou, o ne  nugalėti. Nors mano partneris Andrejus, tikras sportininkas ir azartiškas žmogus, man tikrai paprieštarautų“.

Ir nors Gintarės laikas suskaičiuotas iki minučių, ji neturi laiko nei asmeniniams reikalams, nei papildomam darbui, moteris atranda ir naujos veikos.

„Šį savaitgalį debiutuosiu kaip renginių vedėja. Tai – visiškai nauja man veikla, iššūkis, ir nežinau, kaip seksis. Guodžia tik tai, kad šalia manęs bus labai patyręs laidų ir renginių vedėjas“, - sako naujovių gyvenime nevengianti verslininkė, laidų vedėja ir LNK šou „Šokiai ant ledo“ dalyvė Gintarė Gurevičiūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

eik jau

gureviciute tu gureviciute...

vvv

Tai cia ta Frose L.Karaliaus krale.

o kas

kas jinai per frosė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS