G. Juodeika pristatė savo mylimąją | Diena.lt

G. JUODEIKA PRISTATĖ SAVO MYLIMĄJĄ

  • 2

Televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika – jau ne vienišas. Švytintis 44-erių metų vyras savo socialiniame tinkle viešai pristatė savo mylimąją – 30-ies metų Živilę Jonikaitę.

„Kai meilė ir pavasaris, nieko nėra neįmanomo. Živilė Jonikaitė – mano pavasaris“, – savaitgalį įkėlęs nuotraukas, kuriose laimingas meiliai pozuoja su Živile, feisbuke rašė G. Juodeika.

Nuotraukomis savo socialiniame tinklapyje su iš Kaišiadorių kilusia Živile G. Juodeika dalijosi ir šiek tiek anksčiau.

Prieš savaitę Gediminas jai skyrė Lietuvos poetės, dramaturgės Violetos Palčinskaitės žodžius: "Tegu nebus manęs arti ir mano balsą perrėks vėjas, tu visada mane jauti ir viską visada atspėji. Širdis nejaus ir negirdės nė vieno perspėjančio gausmo, gal būt negreit dar man skaudės, bet tu sapnuoji mano skausmą. O kai našta labai sunki, kada kely pavargsta kojos, tu mano nerimu degi ir mano pergalę sapnuoji."

2016 metų balandžio mėnesį teismas G. Juodeiką išsiskyrė su ilgamete žmona Jurgita. Pora buvo susituokusi 20-imt metų. Jie susilaukė dviejų sūnų – 19-likos metų Mykolo ir 6-erių metų Jono.

Televizijos prodiuseris elgėsi džentelmeniškai ir, priešingai kai kuriems žinomiems žmonėms, nekalbėjo apie asmeninius santykius, neviešino skyrybų priežasčių.

GALERIJA

  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
  • G. Juodeika pristatė savo mylimąją
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nieko paguodžiančio

Dabar teks plėšytis į dvi dalis,o nė viena pusė nenori tos pusės- reikia viso. Vaikai niekada neatleis išdavystes, nekęs naujosios .Nematysi kaip auga ir stiprėja vaikai,kaip kuria šeimas, kaip gimsta anūkėliai. Nesidžiaugsi mažiukais anūkėliais ,nes juos matysi retai.Dirbsi kaip jautis ir jau pensininkas, jauna žmona, maži vaikai, ir tas viskas nebedžiugina. Čia mano gyvenimas ir kitų tokių pat durnelių.

Nijole

Ar yra ka kalbet, kai dzentelmeniskai palieka seima ir nusiperka 14m jaunesne?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS